Position: hotel888 > 8 >

vestibulær tilpasning øvelser

   Ifølge den officielle hjemmeside for Atlanta Ear Clinic , svimmelhed , ubalance , kan uligevægt eller visuel-motoriske forstyrrelser behandles med en tilgang, der omfatter vestibulære tilpasning øvelser . Efter en patients balance , neuromuskulære funktion , visuelle motorik og vertigo symptomer vurderes , er et regime af vestibulære motion ofte ordineret . Under ledelse af en fysioterapeut , gøre patienterne særlige bevægelser bliver kendt for at afhjælpe symptomerne .

Målrettet blik stabilitets Øvelser


Under blik stabilitet øvelser , fysioterapeuter kræver patienter til at fokusere på et mål , samtidig med at lille hoved bevægelser . Disse øvelser bidrage til at mindske en retinal slip , der forårsager en fejl signal til hjernen med deraf følgende tab af balance , svimmelhed og træthed . Andre variationer af øvelsen omfatter brug af mere end et mål , at hæve eller sænke målene , skiftende positioner , tilføjer armbevægelser , tilføjer komplekse baggrunde og øge hastigheden af hovedet bevægelser .

Vertigo Tilvænning Øvelser


For at bidrage til at mindske symptomerne på svimmelhed , herunder svimmelhed , fysioterapeuter ofte ordinere et regime af øvelser udført for bevidst at provokere vertigo . Under disse øvelser , er patienter gentagne gange udsættes for disse bevægelser samt hvileperioder , således at vertigo undertrykkelse er lært . Disse øvelser fører typisk til et fald i svimmelhed , der opstår i bestemte etaper over uger og måneder .

Motion Følsomhed Øvelser


Patienter med vestibulære symptomer, somme tider har øget følsomhed over for bevægelse i visse miljøer . Under følsomhed øvelser , kræver behandlere patienter til at sidde i travle miljøer såsom indkøbscentre eller togstationer , mens de udfører konkrete hoved bevægelser . De kan også kræve patienter til at gå både med mund trafik og imod det at få stabilitet og balance .

Postural Stabilitet Training Øvelser

I postural stabilitet træningsøvelser , terapeuter kræver patienter til at udføre afvejning øvelser på en bred vifte af både stabile og ustabile underlag . Nogle af de overflader omfatter støtte eller stabilisering barer , mens andre ikke gør . Senere er balance yderligere udfordret ved at have patienter flytte hovedet , holde styr på deres øjenbevægelser eller fange objekter , mens balancerer på en overflade . Udførelsen af disse øvelser kræver patienter til at ændre anvendelsen af deres egen sensoriske input for at hjælpe dem med at bevare balance.
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------