Position: hotel888 > 8 >

EMI og demens

   Demens og andre ældre psykiske lidelser-EMIS-plager over 30 millioner mennesker på verdensplan ifølge Alzheimers Disease International Organization , som forudser dette antal vil vokse til over 100 millioner inden år 2050. Organisationer rundt om i verden har samlet i kampen mod Alzheimers sygdom og andre EMIS

Statistik


Ifølge Centers for Disease Control ( CDC ) , så mange som fem millioner amerikanere lider af Alzheimers sygdom , den mest almindelige form for demens . Andre typer af demens påvirker en anslået 6 til 10 procent af enkeltpersoner 65 og ældre, og organisationer som Center for demens Forskning adfærd igangværende undersøgelser for at søge efter behandlinger og kure til EMIS .

Geografisk Overvejelser


Det 10/66 Demens Research Group , en organisation som koordineres af Kings College , London , England , hedder det, at 66 procent af EMI ofre lever i udviklingslande . Organisationen blev oprettet for at øge forskningen inden for disse områder , da mindre end 10 procent af undersøgelser for demens og andre EMIS er gennemført i disse dele af verden .

Arbejde sammen


Meddelelser om lanceringen af " TrialMatchTM " blev foretaget den 14. juli 2010 kl Alzheimer 's Association 's internationale konference om Alzheimers sygdom i Honolulu , Hawaii . TrialMatchTM er et værktøj , der matcher personer , der lider af Alzheimers sygdom eller andre demenssygdomme med kliniske forsøg . Den Alzheimer 's Association og andre organisationer , såsom CDC og Verdenssundhedsorganisationen ( WHO ) , fortsætte med at arbejde sammen i kampen mod EMIS .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------