Position: hotel888 > 8 >

Hvordan gør jeg vifte af bevægelse ?

  Vifte af bevægelse beskriver dine led evne til at rotere i forskellige retninger . Have en bred vifte af bevægelse er vigtigt at undgå skader under træning eller selv under normale aktiviteter . Begrænset udvalg af bevægelse på grund af tidligere skader eller gigt kan delvis blive hjulpet med fysioterapi , men du behøver ikke en læge til at bestemme din egen serie af bevægelse . Der er simple øvelser, du kan udføre derhjemme for at bestemme din vifte af bevægelse

Du skal bruge: .
Fysisk terapeut ( valgfrit )
. Løsthængende tøj .

Bestemmelse Bevægelsesmuligheder


1 .

Start fastsættelsen af vifte af bevægelse af armene . Løft dine arme op fra siderne , indtil de er over dit hoved . Bemærk at det er vanskeligt , og hvis der er nogen smerte .
2 .
Hæv dine arme foran dig , indtil de er over dit hoved . Igen , note nogen smerter eller besvær med leddene .
3 .
Hvis du har oplevet lidt at ingen smerter i de første to trin , rotere dine arme i en fuld cirkel . Hvis du oplevet nogen smerte , springe dette trin . Tvinge dine led til at bøje end hvad der er behageligt kan forårsage en skade .

4 .
Løft dine ben fra siddende stilling foran dig , og bemærk nogen smerte . Som med dine arme , er enhver smerte tegn på en begrænset vifte af bevægelse .
5 .
Sæt dig ned og vride ryggen i begge retninger . Igen , note nogen smerte . Enhver smerte skal dette oplyses til din læge . Fysioterapi eller medicin kan ordineres til at hjælpe dig med dine begrænset udvalg af bevægelse med alle dine led .

gode råd og advarsler • Se en læge straks, hvis du er lider af vedvarende smerter og meget begrænset udvalg af bevægelse . Enhver selvtestning kan forårsage yderligere skader på dine led , hvis dette er tilfældet.
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------