Position: hotel888 > 8 >

Hvordan kan jeg rette op på en arm med kerlix es bandage ?

   Kerlix er varemærket for en linje af gazebind ruller , der kan anvendes til forskellige typer af skader , herunder åbne sår . Kerlix bandage ruller kan også bruges til at danne en komprimering forbinding omkring et sår på din arm eller ben for at hjælpe med at stoppe blødningen og forhindre hævelse .
Kerlix er ikke et Es bandage . Ace er handelsnavnet for en vævet elastisk bandage , som er forskellig fra en gazebind . Ace bandager kan anvendes , dog , for at sikre Kerlix bandager på plads

Du skal bruge: .
antibiotisk salve .
Sterile , slip-let pad .
Gaze .
Kerlix gauge bandage roll ( fås i 2 .

25- tommer gennem 4 .
5- tommer bredde ) .
Medicinsk tape eller en elastisk wrap ( såsom en Ace bandage ) .


1 .

Anvend antibiotisk salve , hvis du har et sår , der stadig er åben . Antibiotisk salve bidrager til at forebygge infektion og fremmer heling .
2 .
Placer en nonstick pad på toppen af såret .
3 .
Anvend en gauge pad direkte oven på slip-let puden .

4 .
Bind såret ved at pakke Kerlix gaze rundt om din arm så mange gange som nødvendigt for at dække bandagen du allerede har på plads . Pak det fast , men ikke stramt . Indpakning den for stramt kan forstyrre blodcirkulationen i armen .
5 .
Påfør nok tape rundt om Kerlix gaze wrap til at holde det på plads , eller anvende en elastisk wrap --- sådan som en Ace bandage --- at holde bandagen på plads .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------