Position: hotel888 > 8 >

aktiviteter for supination

   supination er for passiv rullende eller rotation af foden , gennem ankelleddet . Det modsatte af supination er pronation . Sunde fødder bevæger sig gennem en afbalanceret og stabil vifte af bevægelse uden hverken supination eller pronation . Overskydende rullende indad eller udad i foden under bevægelse og virkning, kan føre til ankel forstuvning , Achilleus tendinitis , knæ og hofte smerter . Supination og pronation også forekomme i underarmen . For eksempel er virkningen af flippe din håndflade op for at fange en regndråbe supination , og flippe håndfladen ned , for at vise bagsiden af din hånd , er pronation . Aktiviteter for supination bidrage til at opbygge styrke , balance og stabilitet i muskler og led er forbundet med denne bevægelse . Hvis du har tendens til pronate , kan supination øvelser være en del af et rehabiliteringsprogram at korrigere kroppens bevægelser og tilpasning .

tidligere skade


Ofte en tidligere skade kan medføre overskydende supination grund af skader på ledbånd eller sener , der begrænser supination . Under kørsel eller gå , er du mere udsat for rullende din ankel eller belaste knæet eller hoften , som andre dele af kroppen bliver påvirket af ubalance i anslagspunktet . Korrekt sko og orthotics vil bidrage til at afhjælpe supination og pronation problemer, men genoptræning øvelser kan også blive ordineret af en fysioterapeut .

Arm supination Aktiviteter


Under en træning , kan du gøre kabel supination øvelser , som arbejder biceps brachii og brachioradialis , at bistå arm i supination . For eksempel , binde en modstand kabel til en fast genstand i hoftehøjde . På den anden ende , binde en stav eller håndtag . Greb herpå med højre hånd og placer din venstre hofte mod fast genstand at sikre den anden ende af kablet . Næste , vend din krop , så din venstre hofte er tættest på den stationære objekt, du først bundet kablet til . Bøje albuen til 90 grader i hoftehøjde , håndfladen ned . Roter din hånd mod modstanden i kablet , indtil din håndflade vender opad. Gentag 12 gange . Du kan opnå de samme resultater ved hjælp af håndvægte så godt. Udelade kablet , men bruger den samme krop og arm holdninger , som beskrevet ovenfor . Start med en tre-til fem-lb . vægt . Start med håndfladen nedad og rotere dumbbell indtil håndfladen vender opad . Må ikke flytte albuen . Gentag 12 gange . Skal du gøre følgende øvelse til at forbedre din ankel mobilitet efter en skade , eller for at forhindre en : Stå med fødderne pegende fremad , hip-bredde fra hinanden . Roll på ydersiderne af begge fødder langsomt og forsigtigt . Rulle tilbage . Gentag fem til 10 gange .

Børns hemiplegi og Stroke


Et af de symptomer på hemiparese hos børn er at have store muskler tone i hånden , som kan begrænse finger og underarm bevægelse . Dette kan svække musklerne i forbindelse med supination og pronation , så en del af fysioterapi kan indebære øvelser og aktiviteter , der vender håndfladen op ( og ned ) . Nogle eksempler på supination aktiviteter , som kunne ved udført af et barn eller en voksen, som har lidt et slagtilfælde og tabte hånd og arm bevægelser , kan nævnes: dreje siderne i en bog , ringer vand ud af et håndklæde ved at vride det , øse og spise en snack som budding eller en skål af korn , leger med en Slinky eller leger "Gæt hvilken hånd " spil , hvor barnet gemmer noget i den ene hånd og vender håndfladerne op til at afsløre , hvilken hånd der indeholder objektet.
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------