Position: hotel888 > 8 >

aspertame advarsler

   Aspartam er et kunstigt sødestof , der anvendes i mange fødevarer og drikkevarer , herunder Equal og NutraSweet . FDA og 90 lande rundt om i verden godkende aspartam som en sikker stof . Men , medicinsk dokumentation fra fortid og nutid tyder på, at det er en farlig tilsætningsstof.

Methanol Toxcitity


Aspartam indeholder methanol , hvilket er en giftig alkohol stof . Når de indtages selv i små mængder , kan det give symptomer på svimmelhed , hovedpine , ledsmerter , følelsesløshed i benene og depression . Methanol toksicitet har ført til mange falske diagnoser af multipel sklerose , en neurologisk lidelse kendt for sine " bedøvende " symptomer . Det er også forværrer forholdene for dem , der lider af Lupus . Da methanol ændrer dopamin -niveauet i hjernen , har det haft konsekvenser for dem med Parkinsons sygdom . Hvis det indtages i høje doser , kan det endda medføre døden .

virkninger på børn


Aspartam har forårsaget en lang række forhold hos børn som hovedpine , kramper , depression og udslæt . Det har også været kendt for at udløse problemer med de eksisterende forhold , såsom astma . Adfærdsforstyrrelser som ADD og ADHD ikke reagerer godt på aspartam . Forbrug kan ofte medføre impulsive og voldsomme udbrud . Spædbørn bør ikke indtage aspartam , da sødemidlet kunne give hjerneskade .

Diabetes


Aspartam kan være særligt farligt for diabetikere . Søger at finde en sukker erstatning , kan diabetikere henvende sig til aspartam til forsøde drikkevarer og fødevarer . Dette forbrug gør det meget vanskeligt at holde blodsukkeret under kontrol . Det kan sende patienter til diabetisk koma . Nogle er døde uden at vide , at deres symptomer var forårsaget af aspartam forbrug .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------