Position: hotel888 > 8 >

effekten af ventilation på blodtrykket

   Ændringer i blodtrykket i forbindelse med mekanisk ventilation kan forvirre de medicinske observatør . Den specifikke effekt af ventilation på det kardiovaskulære system varierer med patientens nyre -og hjertefunktion , samt vaskulære tonus . Under alle omstændigheder , ændringer blodtryk i forbindelse med mekanisk ventilation vil manifestere sig i starten eller slutningen af ventilationsstøtte

Du skal bruge: .
Antibiotisk salve
. Sterile , slip-let pad .
Gaze .
Kerlix gauge bandage roll ( fås i 2 .
25- tommer gennem 4 .
5- tommer bredde ) .
Medicinsk tape eller en elastisk wrap ( såsom en Ace bandage ) .

trykken for brystet ændringer


Den pleura pres refererer til tryk mellem membraner omgiver hver lunge . Ved normal inspiration , at trykket aftager som en person ånder i. Når den samme person er på en ventilator indstilling , at funktioner positive ende eksspiratorisk tryk ( PEEP ) , pleural trykket stiger .

Resultater


Den ventilator effekt af øget pleural tryk og lungevolumen afhænger af patientens tilstand . Hvis han er dehydreret , kan positivt pres ventilation reducere blodtilførslen til nyrerne , som vil udløse en yderligere blodtrykket til at falde . Hvis lunge inflation stiger med ventilator vejrtrækninger , kan dette slappe af muskeltonus inde i blodkarrene , der fører til dilatation af arterierne og reduktion i blodtrykket . Dem, der allerede i risiko for nedsat vaskulær tonus , herunder i septisk eller neurogen chok , er særligt sårbare over for denne proces .

Undtagelse


En undtagelse fra denne generelle regel er med hjertesvigt patienter . Fordi virkningerne af PEEP kan reducere mængden af blod fylde hjertets venstre hjertekammer , kan hjertet så pumpe mere effektivt med mindre en arbejdsbyrde . Blodtrykket og derefter stiger.
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------