Position: hotel888 > 8 >

hvad er årsagerne til hyppige & inkonsekvent nat vandladning hos mænd ?

   Hyppig vandladning defineres som behovet for at urinere oftere , end hvad der betragtes som normalt . Nocturi er navnet på hyppige natten vandladning forårsager en person til at stå op flere gange i løbet af natten for at tisse . De fleste mennesker kan sove seks til otte timer uden at skulle stå op og tisse .mange ting kan forårsage en mand til at lide af nocturia . En af måderne at forsøge at bekæmpe natlige problemet ved at reducere væskeindtagelsen et par timer før sengetid . Hvis dette ikke hjælper på problemet så kan der være en underliggende årsag forårsager hyppige og sommetider usammenhængende nat vandladning .

urinvejsinfektion


En urinvejsinfektion er almindelig i både mænd og kvinder og kan forårsage hyppig vandladning . Andre symptomer på en urinvejsinfektion omfatter en brændende fornemmelse med vandladning , misfarvet urin ( især rød , brun eller rosa ) , hurtigst muligt at urinere og lækker urin .

forstørret prostata


Et udvidet prostata kan presses imod en mands blære får ham til at føle sig som om han har brug for til at urinere ofte , selvom blæren ikke er helt fuld . Hvis en mand udviser symptomer såsom en afbrudt eller svag damp af urin eller hyppig vandladning forekommer især om natten , bør han se en læge . En forstørret prostata skal tages alvorligt , og symptomerne kan også være et tegn på prostatakræft , i henhold til medicinsk-look. com .

Diabetes


En anden mulig årsag til hyppig vandladning hos mænd er diabetes . Diabetes udstiller forskellige symptomer , der kan omfatte hyppig vandladning , øget tørst , vægttab , kvalme , sløret syn og træthed . En læge kan udføre et par enkle prøver for at afgøre, om en person er diabetiker , og hvordan man korrekt behandling af problemet .

andre mulige årsager

Mange andre underliggende problemer kan forårsage hyppig vandladning hos mænd , herunder visse lægemidler , urininkontinens , overaktiv blære -syndrom , interstitiel cystitis og neurologiske lidelser . Din læge vil tage din sygehistorie og vil højst sandsynligt foretage en fysisk undersøgelse . Han vil også stille spørgsmål vedrørende de hyppige vandladning og udføre andre tests såsom en urinanalyse , og en cystometry ( måling af blære tryk ) . Når din læge er i stand til at lokalisere problemet med hyppig vandladning , kan han begynde ordentlig behandling .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------