Position: hotel888 > 8 >

hvad er indikatorer for ikke nok østrogen ?

   Østrogen er ofte betragtes som en " kvinde " hormon bredt forbundet med frugtbarhed og kvindelighed , selvom mænd også producere og kræver det . Hos kvinder er østrogen i vid udstrækning fremstilles af æggestokkene og spiller mange roller i kroppen . Fastholde niveauet af dette hormon er kritisk , og enhver ubalance i østrogen niveauer kan forårsage flere fysiske konsekvenser .

rolle af østrogen


Østrogen er et steroid hormon , der består af tre forskellige hormoner : estradiol , østron og østriol . Rolle østrogen i en kvindes krop er kompleks , og omfatter regulering af menstruationscyklus , dannelse af sekundære kønskarakterer , acceleration af stofskiftet og forebyggelse af hjertesygdomme . Kvinder oplever typisk ubalancer i østrogen i alderen 45 og 55 , som koordinerer med anfald af overgangsalderen . En ubalance i østrogen niveauer kan måles med en simpel test udført af en læge . Denne test involverer typisk en prøve af blod, urin eller spyt , der er evalueret i et laboratorium til at bestemme østrogen indhold . Et lavt østrogen -niveau er klassificeret på 10 til 20 piktogrammer per milliliter , og et højt østrogen niveau ville være omkring 200 piktogrammer per milliliter .

Almindelige symptomer


Fysisk symptomer forbundet med lav østrogen niveauer kan variere fra mild til svær , og kan variere meget fra kvinde til kvinde . Blandt de mest almindelige tegn på lavt østrogenniveau er hedeture , vægtøgning og træthed . Andre rapporterede forhold omfatter tør hud , hukommelse bortfalder , koncentrationsbesvær , nedsat libido , tyndere hår , ledsmerter , væskeophobning, depression , hovedpine eller migræne , angst og vaginal tørhed . Et karakteristisk langsigtet bivirkning af lave østrogenniveau er osteoporose , da østrogen hjælper knogler optage kalk og vitamin D. Når østrogen er lav , kan knoglerne bliver svagere og mere skørt , med en øget risiko for knoglebrud .

Solution


I årevis har kvinderne blevet opfordret til at bruge hormon substitutionsterapi at beskæftige sig med overgangsalderen symptomer . Ifølge Health Canada , men HRT er effektiv til at kontrollere hedeture , nattesved og vaginal tørhed , har nyere undersøgelser fundet , at selv kortvarig brug øger risikoen for blodpropper , slagtilfælde og koronar sygdom . Brugen af HRT kræver en lægeundersøgelse og recept , og beslutningen om at bruge det skal være baseret på personlige behov og sværhedsgraden af symptomerne . En sund livsstil , herunder korrekt ernæring og motion , moderat alkoholindtag og ingen rygning , vil bidrage til at styre overgangsalderens symptomer og forebygge knogleskørhed og hjerte-kar- sygdom . Selv aldring og påbegyndelsen af overgangsalderen er oftest årsagen til disse symptomer , kan reduceres østrogenniveau også være relateret til en række andre sundhedsmæssige forhold , såsom åreforkalkning , vaginal infektion , gigt og depression . Hvis du oplever nogen af symptomerne forbundet med nedsat østrogenniveau , er det vigtigt at konsultere en læge eller gynækolog .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------