Position: hotel888 > 8 >

hvad er meningen med hypermetabolisk ?

   En øget tilstand metabolisme , hypermetabolism ofte sker med skade eller sygdom . Ofte findes i kræftpatienter og patienter med spiseforstyrrelser , kan en hypermetabolisk stat har en skadelig indvirkning på de ramte enkelte

Spiseforstyrrelser


Når inddrive fra en tilstand af langvarig sult , vil en person, som lider af anoreksi ind i en hypermetabolisk tilstand . I den periode af sult , vil kroppen ind i en sænket metabolisk tilstand . Når patienten begynder at spise en normal kost igen , kroppens stofskifte skyder op dramatisk før stabilisere sig.

Cancer


Mange kræft tumorer er hypermetabolisk og PET scanninger findes der scanner specielt til hypermetabolisk regioner i kroppen. Ikke alle kræft viser sig som hypermetabolisk , men det er et klart symptom , at lægerne kontrollere for . Hypermetabolism dukker op som et symptom på mange avancerede kræftpatienter så godt.

Behandling


Hypermetabolism præsenterer som et symptom på et andet problem , ikke som en sygdom i sig selv . Til at behandle den , en læge som regel skal behandle den betingelse , der forårsager hypermetabolisk staten . Visse produkter og stoffer er til for at hjælpe i behandlingen af dette symptom .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------