Position: hotel888 > 8 >

hvordan man kan købe en glucowatch

   En GlucoWatch , designet til diabetespatienter , skærme blodsukker , så patienter kan bruge uret i løbet af dagen . I modsætning til den finger blodprøve test , overvåger se ændringer i blodsukker gennem dagen med et lavt niveau elektrisk strøm . købe et GlucoWatch er ikke enkelt, fordi det ikke altid er tilgængelig i de fleste butikker med andre diabetisk leverancer
1 .
Kig på online diabetisk sundhed websites eller diabetisk teste forsyningsselskaber . Disse hjemmesider henvender sig til diabetikere og ofte bære produkter, der andre steder , såsom en standard apotek butik , ikke gør det. Websites som Diabetes Health har oplysninger , der er vigtigt for enhver diabetes patient og har ofte forsyninger til rådighed så godt.
2 .
Tal med en læge om at få en GlucoWatch . Nogle patientens forsikring kræver en recept eller forslag , før de giver en patient at købe uret ved hjælp af forsikring . Med den recept i hånden , skal du gå til apoteket og læg recept . Alternativt kan lægen kontor eller hospital for uret for patienten . Hvis apotekeren ikke er i stand til at opnå uret , tale med lægen og anmode om en ordre via kontoret .

3 .
Kig på websites som eBay eller online auktionssider . Da GlucoWatch biografi er FDA-godkendt til diabetikere , er det undertiden findes online via normal shopping hjemmesider eller auktion websteder . Husk, at det ikke altid vil være tilgængelige via disse hjemmesider .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------