Position: hotel888 > 8 >

is forbrændinger og perifer neuropati

   En person med perifer neuropati er en øget risiko for skader på hans hud . Det er vigtigt, at han nøje overvåger ramte områder af hans krop for personskade , herunder is forbrændinger , når han har været udsat for kulde eller is

perifer neuropati


Perifer neuropati opstår , når nerveskader medfører fornemmelser af følelsesløshed eller smerter i en persons hænder eller fødder . Det kan være forårsaget af diabetes , skade eller infektion , i henhold til Mayo Clinic .

Is Burns


En person med perifer neuropati bør ikke bruge is til at forsøge at lette smerter fra en øm muskel eller fornemmelser af snurren eller brænding . Fordi fornemmelser i hendes hænder og fødder er reduceret , kunne hun opleve forfrysninger eller is forbrændinger , fra kontakt med isen , og ikke er klar over det .

Solutions


Læger og fysioterapeuter kan anbefale smerte behandlinger , der ikke vil resultere i is forbrændinger , herunder smertestillende medicin , paraffin bade og elektrisk nerve stimulation , ifølge " Essentials of Physical Medicine og rehabilitering. "
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------