Position: hotel888 > 8 >

kunne en hund hjælpe mine depression ?

  

Anerkendte Fordele


Eksperter fra både mental sundhed og veterinære område enige om, at eje en hund kan hjælpe lindre symptomerne af mild til moderat depression . Klinisk psykolog Alan D. Entin siger , at hunden ejerskab kan lindre ensomhed ofte er forbundet med depression . Det kan også omdirigere deprimeret person opmærksomhed mod omsorg for et andet liv , og væk fra hans egen nedtrykt stemning . Dyreadfærds Emma Magnus er enig : " Husdyr er også brugt mere og mere som en del af en række alternative behandlingsformer for depression , " siger Magnus . " Den kammeratskab , fysisk kontakt , interaktion , ansvar og fokus, et kæledyr bringer daglige liv er med til at tage dit sind fra din sygdom ".

Det er ikke for alle


Selv om at eje en hund kan lindre symptomerne af disse lidelser fra mild eller moderat depression , kan hunden ejerskab være for alvorlig en forpligtelse for en person med svær depression . Ifølge psykolog Teri Wright , " Hvis du allerede er så deprimeret at du ikke kan tage vare på dig selv , at have et dyr kommer til at gøre det værre . " Magnus mener også hund ejerskab er ikke for alle depression patienter , hun forklarer, at personer, der ikke er i stand til at forlade huset og interagere med andre kan ikke være i stand til at klare stress af at eje og pleje en hund

Bottom Line <. /h2 > Mens en hund kan ikke helbrede symptomerne på depression , især ikke i en person, hvis tilstand er alvorlig , at eje en hund kan være en redningskrans for nogle deprimerede personer . Hvis passer en hund er for stor en forpligtelse , vedtage et kæledyr , der er lettere at passe kan give mange af de samme depression-afbøde fordele hund ejerskab . Siger Magnus , " Der er ingen beviser om, hvilken type af selskabsdyr bringer de mest lindring Det kunne være en fisk , rotte , kat , hund eller fugl . det vigtigste er , at du bliver involveret og engageret i sit liv . "

----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------