Position: hotel888 > 8 >

naturlige alternativer til at helbrede en reinjured rotator manchet

   Den rotatorcuffen er den gruppe af små muskler , der hjælper holde og støtte skulderen . Men som med alle muskelgrupper , kan denne ene undertiden får let såret , selv under normale daglige aktiviteter . Mens du kan få opereret for at reparere en skadet eller re-skade rotator manchet , hvis musklerne ikke er helt revet der er andre , naturlige muligheder for helbredelse .

Fysioterapi


Fysisk terapi er en almindelig måde at hjælpe helbrede rotator cuff skader . Professionelle behandlere vil hjælpe dem, der lider skade ved at lade dem gøre terapeutiske øvelser , herunder væg push-ups , dumbell elevatorer og andre , der er rettet mod at holde musklerne strækkes og smidig som de helbrede . Målet er ikke at opbygge arvæv , der er hård og som begrænser bevægelse i skulderen , når det er helet . Fysioterapeuter kan også give patienter i hjemme opgaver at udfylde som en del af deres helbredende behandling .

Whirlpool


Whirlpool bade er også en anden måde at hjælpe helingsprocessen for en skadet eller fornyet skade rotator cuff . Når området er kommet til skade , du bør forsøge enhver pris ikke at re-skade , men nogle gange er det sker . Patienterne vil blive bedt om at sidde i badet med deres hage lidt over vand som jets hvirvel vandet over det skadede område . Vandet er ideelt varmt , men ikke varm , og patientens eksponering vil blive bestemt af de fysiske terapeut eller læge, der forestår den nødvendige behandling .

Ice


Ice er en god måde at holde hævelse ned og til følelsesløse smerte , og det virker meget godt med rotator cuff skader . Ice kan anvendes alene , men det er ofte brugt i forbindelse med hydroterapi . Pakninger med faktiske is kan bruges , men gelpakninger eller frosne grøntsager arbejde mere effektivt . Pakken holdes mod det skadede område for en vis mængde tid ( en gang mere bestemt af terapeut eller læge og baseret på den enkelte patient og skade ) , og derefter isen er fjernet . Den kolde bør bidrage til at fremskynde helingsprocessen langs .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------