Position: hotel888 > 8 >

polyurethan & hududslæt

   Polyurethan er et materiale kendt for sin elasticitet og sejhed . Det fås i en bred vifte af hårdhed --- gør det nyttigt til mange forskellige formål , fra fremstillingsvirksomhed madras polstring til at gøre tandhjul . På grund af den stigende allestedsnærværelse af polyurethan , er det vigtigt at vide, hvis du er overfølsom over for de syntetiske materialer. Bivirkninger til polyurethan eksponering kan omfatte udslæt

Identifikation


Ifølge Polyurethane. org , er polyurethan lavet ved reaktion et polymert alkohol med diisocyanater . Diisocyanater har en kendt liste over potentielle sundhedsmæssige effekter som irritation af øjne , hud og svælg samt allergiske reaktioner såsom hududslæt . Derfor er det muligt at udvikle en udslæt omkring polyurethan fabrikker eller områder , hvor polyurethan er forarbejdet .

fælles goder


Polyurethan er mest almindeligt forekommende i puder som rullemadrasser og polstring . Men det er også fundet i visse sorter af kondomer , nogle industrielle rengøringsmidler og visse hardware . Hvis du oplever hudirritation eller udvikle en udslæt efter at have kontakt med en af disse ting , kan du blive allergisk over for polyurethan eller diisocyanat , der produceres, når polyurethan bryder ned.

Andre bivirkninger


Selv en udslæt er ubehageligt Det er normalt ikke livstruende . Men ifølge Økologi Center hjemmesiden , kan polyuretanskum frigive toluendiisocyanat , eventuelt med alvorlige lungeproblemer . Astmatikere bør være særlig forsigtig ved håndtering polyurethan produkter.
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------