Position: hotel888 > 8 >

slidgigt støtteprogrammer

   Ifølge Everydayhealth. com , cirka 27 millioner amerikanere er ramt af slidgigt . Slidgigt er en degenerativ tilstand af muskler og led , der er karakteriseret ved symptomer såsom smerter , hævelse og stivhed . I modsætning til arthritis , er slidgigt ikke inflammatorisk og er generelt ikke invaliderende . Dog kan der lever med slidgigt kamp med at gå , stå, og selv vægttab . Med hjælp fra større organisationer og internettet , findes støtte grupper til at hjælpe den enkelte styre betingelse.

Life Forbedring Serie


Den Arthritis Foundation sponsorer Life Improvement serien til dem, der lever med slidgigt . Serien består af en række øvelser, der undervises af certificerede instruktører . Enkeltpersoner lærer øvelser for at øge fleksibilitet, mobilitet og muskelstyrke . Stående og siddende øvelser er inkluderet . Derudover er lys svømning undervisning, som gives for at hjælpe med fleksibilitet og mobilitet uddannelse . Gennem " Walk med Ease "-programmet , er enkeltpersoner lært at gå metoder, der kan bidrage til at mindske smerter . Ifølge instituttets hjemmeside , Arthritisfoundation. org , har medlemmer oplevet forbedringer såsom vægttab , smertelindring og et fald i den nødvendige mængde af medicin .

Slidgigt Support og Information Service


Den Slidgigt Support og Information Service ( OASIS ) er et online -støtteprogram , der tilbyder følgende tjenester og ressourcer til slidgigt patienter : " Oasis Action Tracker "," Oasis fælles , "og " Oasis Knee Viden . " Den " Oasis Action Tracker " er en dagbog gives til slidgigt patienter for at hjælpe dem med at forvalte deres ugentlige fremskridt. " Oasis fælles "og " Oasis Knee viden " komponenter af programmet give uddannelsesmæssige ressourcer såsom et månedligt nyhedsbrev for at informere syge om behandling og pleje muligheder . Programmet er gratis . Nye medlemmer modtager en velkomstpakke , der inkluderer en slidgigt øvelse ark , motion bands , og en gratis kopi af " Walk med Ease ", en bog fra Arthritis Foundation , der hjælper slidgigt ramte administrere gå .

Slidgigt Alliance


Den Slidgigt Alliance er en gruppe af slidgigt patienter , som giver online opmuntring og støtte til hinanden og svarer med Gigt Foundation i forbindelse med helbredende pleje og behandling . Gennem fora , kan medlemmerne diskutere kirurgiske procedurer , mestringsstrategier og motionsvaner . Medlemskabet er gratis og giver slidgigt patienter med en række undervisningsressourcer og aktiviteter, der spænder fra forskning artikler om forvaltning smerte " Lets Move sammen, " et online community for syge , der undersøge mulighederne for at opretholde en aktiv livsstil , mens klare med slidgigt . Medlemmer af "Lad os Move Together " løfte om at flytte 30 minutter dagligt .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------