Position: sygdoms > 8 >

Hvordan opbygger jeg op sædehøjden på en manuel kørestol ?

  Højden af sædet på en manuel kørestol påvirker den måde en kørestolsbruger sidder i stolen og udfører opgaver som at nå . Opbygning af sædehøjden kan hjælpe kørestolsbrugere at forbedre deres kropsholdning . Manuelle kørestole har en fast plads base højde , så den vigtigste overvejelse , der skal foretages når der skal bygges op sædehøjde er den pude , der er placeret på stolen
1 .
Tilsæt lag under puden . En enkel måde at opbygge sædet højde er at tilføje lag til puden . Dette kan ske ved at tilføje håndklæder til sædet , eller en fastere lag under sædet , såsom et ark af træ . Dette sikrer, at kørestolsbruger kan sidde højere i kørestolen .
2 .
Skift puden tykkelse . Ændring af en pude for en tykkere man er en anden måde at opbygge højden af sædet. Puder fås i en række forskellige tykkelser , og en tykkere man ville gøre det muligt for brugeren at sidde højere i stolen .

3 .
Skift puden materiale . Kørestol puder kommer i en bred vifte af materialer, som kan have betydning hvor højt brugeren sidder i stolen . For eksempel giver en hård skum base med en gel-topped pude brugeren til at sidde højere end hvis du bruger en billigere svamp pude , der komprimerer lettere . Overvej luftfyldte puder , som kommer i forskellige tykkelser og giver dig mulighed for at justere højden på en manuel kørestol .

gode råd og advarsler


 • Sørg for at opbygge sædehøjden påvirker ikke brugerens balance eller kropsholdning . Brugeren skal kunne betjene kørestolen og sidder korrekt i sædet . Ryglænet Højden er et centralt hensyn i denne forbindelse.
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------