Position: sygdoms > 8 >

ergoterapi job for boven

   Ergoterapi til skulder gør det muligt for patienten at genvinde brugen af de berørte arm . Det primære mål at genoprette evnen til at udføre hjem , arbejde og fritidsaktiviteter er med til at skabe ergoterapeut individualiserede , opgaveorienterede behandlingsregime

Historie


Ifølge Medical University of South Carolina , erhvervet af ergoterapi er næsten hundrede år gammel . Ergoterapeuter bruge deres evner til at hjælpe til børn og voksne , hvis evner er begrænset af sygdom , tilskadekomst , fosterskader såsom autisme , social armod og aldring . Ifølge HealthProNet. org , også ergoterapeuter hjælpe hjemløse og mennesker, der lider af narkotika og alkohol afhængighed .

Fordele


Skulder problemer i forbindelse med fødselsdefekter , skader eller sygdom påvirker livskvaliteten og fungerer uafhængigt . Ifølge den amerikanske ergoterapi Association , Inc. , behandling øger og forbedrer patientens evne til at fungere i sine omgivelser .

Behandling


Udover at evaluere fysiske handicap tilskrives skulderen , omfatter behandling identificere og håndtere psykiske og kognitive problemer der kan have negativ indflydelse på vellykket resultat af behandling . Efter påbegyndelse af behandlingen , hjælper terapeuten til at maksimere patientens evner til at rumme hans individuelle behov . Ifølge ShoulderDoc. co. uk , ved at simulere egenomsorg , hjem ledelse, arbejde og fritidsaktiviteter , terapeuten 's mål er at hjælpe patienten opnå det optimale niveau af ydeevne for de berørte ekstremitet.
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------