Position: sygdoms > 8 >

helbredelsesmetoder for oligospermi

   Oligospermi , også kendt som lav sædkvalitet , er en tilstand , hvor antallet af sædceller i en mands sæd er mindre end normalt . Mænd med et lavt sædtal har mindre chance for at gøde deres partners æg end mænd , der ikke har oligospemia . Heldigvis er der behandlingsmuligheder for denne frustrerende tilstand .

Surgery


Kirurgi er en mulighed for mænd med variocele . Dette er en tilstand, hvor årerne i pungen bliver udvidet , skære ned produktionen af sædceller og nogle gange endda mindre testiklerne . Denne procedure indebærer en afskærmning af den opsvulmede vener og flytte blod til at flyde ind upåvirket vener . Med det pres taget af testiklerne , vil de så begynde at producere sæd som normalt . Variocele kirurgi sker typisk på en ambulant basis, men du kan have til at gå under generel anæstesi . I nogle tilfælde kommer lavt sædtal fra en blokeret vas deferens . Dette også kan blive helbredt ved en kirurgisk procedure , der åbner op for passage .

Medicin


Din læge kan ordinere medicin til din lav sædkvalitet , afhængigt af årsagen . For eksempel er nogle oligospermi forårsaget af bakterier og andre infektioner . Ifølge Mayo Clinic , et stort antal af hvide blodlegemer i blodet, kultur , hvis din læge meddelelser , kan du have en infektion i urinrøret eller andet sted i forplantningsorganerne . Hvis han har mistanke om en infektion , vil han sandsynligvis behandle den med antibiotika .I andre situationer er lavt sædtal forårsaget af for mange eller for få hormoner . Hvis din læge mener, din oligospermi skyldes et hormon problem , kan han anbefale medicin til balance dine niveauer eller hormonbehandling .

Andre Cures


Nogle mænd lider et lavt sædtal , fordi de har problemer med at opretholde erektioner eller ejakulation af forskellige årsager . Disse betingelser kan helbredes med medicin som Viagra eller kirurgiske procedurer gerne vasal genopbygning eller reparation af en blokeret ejakulatoriske kanalen .En ny behandling for lavt sædtal er kendt som assisteret reproduktion teknologi . Ideen bag denne behandling indebærer at fjerne sæden direkte fra testikel og derefter indsprøjte det i ægget . Mens denne fremgangsmåde ikke kurerer lav sædkvalitet , som ifølge Mayo Clinic er undertiden uhelbredelig , men den tillader mennesket at befrugte sin partners æg .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------