Position: sygdoms > 8 >

hjerteklap typer

   En normal , sund menneskelige hjerte har fire ventiler . Ventilerne findes ved udgange fra de fire hjertekamre . Mens alle hjerteklapperne tjener samme formål-at sikre blod flyder i kun én retning-de er hver lidt anderledes . I tilfælde af hjerteklaplidelse , kan en hjerteklap skal udskiftes kirurgisk . Kirurger bruger to typer af kunstige hjerteklapper til dette formål .

Mitralklap


Den mitralklap ligger mellem venstre forkammer ( øverste hjerte kammer ) og venstre hjertekammer (nederste hjerte kammer ) . Mitralklappen kaldes også bicuspid ventilen . Dette er fordi det består af to stærke , tynde flaps , kaldet foldere . De foldere åbne for at tillade blodet at flyde fra atrium til ventrikel og luk derefter for at forhindre flow i den modsatte retning .

trikuspidalklappen


Den trikuspidalklappen , som består af tre pjecer , er placeret mellem højre forkammer og højre hjertekammer . Ligesom mitralklap , sikrer trikuspidalklappen blodet strømmer kun fra atriet til ventriklen .

aortaklappen


Den aortaklappen er placeret mellem venstre hjertekammer og aorta , kroppens største pulsåre . Denne ventil normalt er sammensat af tre pjecer , men i en lille procentdel af befolkningen to af foldere er smeltet sammen . Aortaklappen sikrer , at blodet strømmer fra venstre hjertekammer til aorta . Det forhindrer baglæns flow fra aorta til venstre hjertekammer .

Pulmonic Valve

Den pulmonic ventil , som også har tre foldere , ligger mellem højre hjertekammer og lungepulsåren , der bærer blod til lungerne . Dens funktion svarer til , at den aortaklappen , der sikrer, at blodet strømmer ud af ventrikel .

mekaniske ventiler

Flere muligheder eksisterer , når en hjerteklap behov for udskiftning . En mulighed er at bruge en mekanisk ventil , som er bygget ved hjælp af menneskeskabte materialer . Det er designet til at holde et helt liv . Dog skal patienter med disse ventiler forbliver på medicin for at forebygge blodpropper for resten af deres liv .

biologisk væv Ventiler

Den anden mulighed for ventil udskiftning er en biologisk væv ventil , som kommer enten fra en levende kilde , såsom en ko eller gris , eller fra en afdød menneske . Patienter med disse ventiler normalt ikke nødvendigt at tage medicin for at forebygge blodpropper . Men disse ventiler typisk ikke vare så længe som mekanisk ventiler , kræver yderligere udskiftning kirurgi , når de slides op .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------