Position: sygdoms > 8 >

hvilke betingelser berettige en servicehund ?

   En servicehund er en uddannet hunde , der bruges til at hjælpe en person med en fysisk eller psykisk handicap udføre de daglige opgaver . Brugen af tjenesten dyr er beskyttet i henhold til amerikanerne med Disabilities Act ( ADA ) , som ikke begrænser definitionen af en kvalificeret handicap --- en servicehund kan bruges overalt og til enhver tilstand , så længe det faktisk leverer en tjenesteydelse , Relateret til denne betingelse . Der er dog flere betingelser for hvilke hunde der er mest almindeligt ansat som førerhunde

Blindness


Blindhed er en fælles betingelse for , hvilken tjeneste hunde er udnyttet . både fuldt blinde og svagsynede kan kvalificere sig til en servicehund for blinde , eller " førerhund ". En førerhund dybest set fungerer som et sæt af øjne for sin ejer . De er grundigt uddannet til at anerkende alle former for forhindringer og farer , og føre deres ejere sikkert omkring dem . Førerhunde kan også hjælpe blinde ved trafiklys og andre fodgængerovergange, og vil ikke adlyder en kommando hvis de er farlige . De mest almindelige førerhunde er Labrador Retrievere og tyske hyrder , der er specielt avlet til gode adfærdstræk

Døvhed


Servicehunde til tider bruges til at hjælpe døve eller hørehæmmede . disse typer af hunde kaldes normalt " hørelse hunde . " Hørehunde er mest almindeligt anvendt til at advare døve eller hørehæmmede af forskellige husstand lyde --- alarmer , telefoner , dørklokker og selv lyden af nød fra familiemedlemmer , de skubbe eller pote på deres ejere , så få dem til lydkilden . De fleste servicehunde for døve er også trænet til at genkende deres ejere navne . Hørelse hunde er meget lettere at træne end førerhunde , og kan komme i en lang række racer .

Epilepsi


En anden betingelse , der er ved at vinde anerkendelse i verden af tjenesten dyr er epilepsi . " Beslaglæggelse-alarm hunde " kan faktisk gøre deres ejere af en forestående anfald , så ejeren for at komme til et sikkert sted , tilkalde hjælp , eller foretage andre nødvendige forberedelser . Forskerne endnu ikke forstår , hvad det er i epileptiske adfærd , som advarer sin hund , og den evne kan ikke være uddannet i en hund . Ikke desto mindre hunde, der er født med denne " sjette sans " kan omsættes til beslaglæggelse-alarm hunde . Ikke alle beslaglæggelse-alarm hunde bruges til at opdage anfald . Mange epileptikere bruge dem til at anmelde familiemedlemmer, når de oplever et anfald , eller endda at holde dem fra at støde ind i ting og komme til skade .

Andre fysiske handicap

Der er antallet af fysiske forhold og handicap , som berettiger brugen af en servicehund . De hunde , som hjælper mennesker med fysiske handicap , bortset fra døvhed og blindhed , er typisk kaldes " servicehunde . " Disse hunde er oftest uddannet til at hjælpe med at samle ting op , flytte dem rundt og bringe dem til deres ejere , samt at hjælpe med en bred vifte af hverdagens opgaver , som at åbne døre og rammer lyskontakter . Undertiden disse hunde bruges også som ganghjælpemidler , eller til at trække /skubbe en kørestol .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------