Position: sygdoms > 8 >

hvordan du fjerner karsprængninger på benene og lår

   Spider Veins er små blå og røde årer , som bliver synlige under huden over forskellige dele af kroppen . Selv om karsprængninger kan forekomme næsten overalt på kroppen , det mest almindelige sted er det ben og lår . Du har et væld af behandlingsmuligheder til at overveje , hvis du oplever karsprængninger . Disse muligheder spænder fra naturlige hjem behandlinger til avancerede laser teknik og creme

Du skal bruge: .
Træningsudstyr
. Æteriske olier.
Spider blodåre behandling creme .
Scleroserende specialist .

Kosmetisk laser specialist .


1 .
Praksis en sund livsstil , der inkluderer masser af motion og vitamin-rige frugter og grøntsager . Da en af de vigtigste årsager til Spider Veins er mangel på ordentlig omsætning , forbedre din omsætning gennem kost og motion er en effektiv metode til at fjerne dem . Ud over at ordentlig kost og daglig motion , skal du sørge for at undgå, at andre faktorer , der begrænser blodcirkulationen såsom rygning , alkohol og overskydende sukker .
2 .

Påfør en over the counter cremen på det angrebne område . Hoved ned til din lokale stof butik eller shoppe online til en creme beregnet til at fjerne karsprængninger . Mange populære håndkøb edderkop venen behandlinger indeholder specifikke vitaminer som de aktive ingredienser . Prøv at finde en med vitaminer B , E eller C. Alle disse vitaminer er blevet foreslået at have en positiv effekt på en række forskellige hud-og vene betingelser .
3 .
Massage området omkring Den karsprængninger med æteriske olier . En blid hud massage vil medvirke til at fjerne karsprængninger ved at forbedre blodcirkulationen i og omkring det berørte område . Bare vær sikker på at undgå venerne selv . Når du vælger en æterisk olie , vælge cypres eller geranium med et luftfartsselskab olie af solsikke eller mandel . Sådanne olier har været foreslået at fjerne karsprængninger samt andre hudsygdomme , såsom cellulite og strækmærker .
4 .
Betragt scleroserende som en behandlingsmetode . Skleroterapi er en behandling , der har været omkring siden 1930'erne . Denne behandling løsning består af en specialist injicere en saltvand opløsning i hvert tilsyneladende vene . Det fjerner både Vericrose vener og Spider Veins ved at dreje fartøjer til arvæv , der i sidste ende opløse og blive unnoticeable . Skleroterapi er en sikker og minimalt smertefuld procedure , der kommer med få til nul bivirkninger .

5 .
Overvej laser terapi som en behandlingsmulighed . Kosmetiske lasere er kommet langt siden deres opfindelse . De er blevet en af de mest effektive måder at behandle karsprængninger samt mange andre hudsygdomme . Den procedure består af en lang puls Alexandrit lysstråle placeret på venen , som får den til at bryde op og til sidst opløses . Patienter, der får denne procedure ofte kræver flere møder i behandling for at helt at fjerne deres karsprængninger .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------