Position: sygdoms > 8 >

hvordan man behandler kløende ansigt huden , der føles som læder

   Hvis dit ansigt er kløende , skællende , og ru , kunne det tyde på , at du har en underliggende forudsætning , at virkningerne smidighed og læskning af din hud . Visse betingelser , såsom psoriasis , eksem og hypothyroidisme , kan ændre strukturen i huden og kan forårsage huden at klø . Til effektivt at behandle kløende hud , der føles som læder at røre ved, er det vigtigt at vide, hvad der kan være årsag til ændring i din hud

Du skal bruge: .
Hybenkerneolie
. Vaskeklud .
Vand .1 .
Skift din hudplejeprodukter . Nogle ansigtet cremer og geler indeholder hudirriterende stoffer , der kan forårsage aktuelle irritation . Huden kan være tør og ru med rødme og kløe . Hvis du spørgsmålet om, hvorvidt du måske har følsomhed over for en hudcreme eller lotion , erstatte det med en beregnet til sart hud typer, som ikke vil indeholde irriterende stoffer.
2 .
Wear solcreme . Hvis din hud har haft overeksponering for solen , kan det blive rød, tør , kløende og smertefulde . Hvis du har mistanke om , at en solskoldning kan være årsag til din hud problemer , slid solcreme dagligt for at forhindre din hud bliver beskadiget yderligere .
3 .

Få din skjoldbruskkirtel niveauer kontrolleres . Sommetider skjoldbruskkirtlen niveauer kan blive for lavt , hvilket kan forårsage en fortykkelse af huden , og tørhed og kløe . Kontakt din læge eller biopat for at se , om en thyroid screening kan være det rigtige for dig .
4 .
Check for psoriasis , som er en hudlidelse , der forårsager hudceller til overproduced . Dette resulterer i fortykket hud , kløe , og tør udseende skællende pletter . Check med en hudlæge for at se , om din hud problem kan være psoriasis , som kan behandles med receptpligtig cremer .
5 .
Undgå rengøringsmidler. Nogle vaskemidler indeholder meget stærke kemikalier , som kan give udslæt på følsomme ansigtshud . Skift til et rengøringsmiddel som er duftfri kan eliminere disse allergi-induceret udslæt .

6 .
Giv huden på dit ansigt en dybt fugtgivende behandling . Til behandling af læderagtige , kløende , tør hud , anvende et lag af hyben olie , og lad det sidde på huden i 10 minutter . Hyben olie er meget blødgørende og kan løsne , hydrat , og blødgøre huden . Efter 10 minutter tørres den forsigtigt olien ud med en fugtig vaskeklud . Genanvende op til tre gange om dagen .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------