Position: sygdoms > 8 >

som rutine lab test vil vise hiv ?

   Center for Disease Control og Forebyggelse anbefaler , at hvis du har haft sex med en mand, der har sex med mænd , injiceret ulovlig narkotika , havde anonym sex eller sex med flere partnere eller ikke er bekendt med din Elsker seksuelle historie , så skal du have en medicinsk faglig test dig for HIV, den virus , der fører til aids . Tage en test for hiv kan en nervepirrende , ubehagelig oplevelse , men sølv foring er, at du kan få dine resultater i en forholdsvis hurtig og relativt smertefri måde .

Standard Blood Draw


En medicinsk professionelle kan teste for HIV ved at trække blod fra en vene . Senere vil en laborant undersøge blodet for HIV -antistoffer . Antistoffer er stoffer, der produceres af blodlegemer til at bekæmpe virus og infektioner , og HIV har sin egen specifikke antistoffer . Hvis den første blodprøve viser HIV -antistoffer , vil du tage en anden prøve for HIV-antistoffer . Hvis to prøver viser hiv -antistoffer i blodprøven , er næste skridt at teste for HIV selv .

Rapid Test Resultater


Nogle hiv-test kan producere resultater i løbet af få minutter . Disse tests også kigge efter bestemte antistoffer . Sundhedspersonale kan give hurtige test af stikke en patients fingre for blod , idet skår af vævsprøver fra kinderne for at få blodceller eller bare ved at gnide gummerne . Hvis nyhederne er dårlige og de indledende test afslører hiv , så en ekstra blodprøve vil bekræfte resultaterne eller ring for flere tests .

Forside Test


Det Forenede stat 's Food and Drug Administration har godkendt eneste hjem hiv afsløring kit , " The Home Access HIV -1 Test System ", også kaldet " The Home Access Express HIV -1 Test System . " Systemet gør det muligt for en patient at punktere en finger for blod , sted hans eller hendes blod på et specielt papir , og derefter at sende prøven i et laboratorium . Den person der tager testen modtager et identifikationsnummer til at bruge , når du ringer til et telefonnummer til testresultater .

urinprøve .

Læger har mulighed for at tage en urinprøve fra patienter . A urintest kræver en patient til at tisse i en kop , at patienten derefter forsegler kop og en laborant tester prøven for HIV -antistoffer . I tilfælde af, at urin test viser HIV -antistoffer , vil en ekstra blodprøve bekræfte resultaterne eller ring for flere test.
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------