Position: sygdoms > 8 >

stof & alkohol sociale programmer

   narkotika og alkohol behandling og nyttiggørelse omfatter tilgængeligheden af sociale programmer , såsom Anonyme Alkoholikere eller Narcotics Anonymous , som en mulighed for inddrive narkoman til at forblive ædru efter genoptræning . Gennem sociale programmer oprettet for at hjælpe narkomaner og alkoholikere , kan disse mennesker være anonym mens der diskuteres måder at forblive ædru med andre mennesker i lignende situationer .

Anonyme Alkoholikere


Anonyme Alkoholikere er en social gruppe , der blev dannet i 1935 for folk , der ønsker at forblive ædru fra alkohol . Gennem brug af en 12- trins program , mødes med medlemmer af begge køn til at tilskynde hinanden med deres helbredelse fra alkoholisme . Ingen gebyrer er nødvendige , af medlemmernes navne er ikke registreret , og koncernen har ingen tilhørsforhold til nogen religiøs organisation eller andre sociale program . Da registrene ikke er holdt, er der ingen måde at bestemme effektiviteten af Anonyme Alkoholikere , men organisationen holder gruppen møder hele verden , hvilket tyder på sin indflydelse og popularitet .

Narcotics Anonymous


Narcotics Anonymous er en 12- trins program for mænd og kvinder , der fokuserer på afhængighed af narkotika . Denne sociale program udviklet af en lignende organisation , Anonyme Alkoholikere , i slutningen af 1940'erne , og det første møde blev afholdt i Los Angeles -området i Californien . Nu Narcotics Anonymous holder møder rundt omkring i verden . Dette program er en nonprofit organisation, der giver mulighed for narkomaner , der er ædru til at mødes med andre inddrive narkomaner til at drøfte spørgsmål omkring stofmisbrug . Narcotics Anonymous er ikke rettet mod nogen bestemt lægemiddel , og medlemmer mødes for støtte i opholdet sober og at få redskaber og ressourcer til at forblive afholdende fra narkotika , efter Narcotics Anonymous .

Kokain Anonym


Kokain Anonym startede i Los Angeles , Californien , i 1982 , som et socialt program for mennesker der lider af afhængighed af kokain eller crack kokain . Det vigtigste mål er at hjælpe kokain misbrugere i recovery gennem sociale og medicinske ressourcer ved hjælp af 12-trins system . Mens Kokain Anonym blev tilpasset fra lignende program , Anonyme Alkoholikere , er de to grupper ikke er tilknyttet . Programmet har en anslået medlemskab af 30. 000 mennesker i 2. 000 grupper placeret i USA , Canada og Europa .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------