Position: sygdoms > 8 >

typer orthotic afstivning for mund -og ankel problemer

   En ankel-fod ortose ( AFO ) , eller mund-drop bandage , der bruges til at styre eller begrænse bevægelse ved fodleddet hos børn og voksne med muskelsvaghed . En almindelig årsag til en AFO brug hos voksne er at forbedre funktionelle svaghed fra et slagtilfælde eller degenerative muskelsygdom . Afstivning kan bruges til at korrigere deformiteter eller forbedre funktionen hos børn med medfødte misdannelser eller svaghed . De tre mest almindelige typer af AFOs er faste , hængslet eller leddelt , og spiral .

Solid AFO


Den faste eller faste beslag version af en AFO fastholder fod og ankel i en fast stilling. Plastic er støbt i ¨¦t stykke til at dække bagsiden af kalv og bunden af foden . Fodleddet vinkel er indstillet til neutral , eller 90 grader . Fordelen ved en fast AFO er at yde bistand i swing fase gangart ved at holde en person over tæerne fra fangst jorden , ifølge PodiatryToday . Ulempen ved en solid AFO er det faktum, at ved at begrænse ankel bevægelighed en person vil have nogle abnormiteter i gang . Også en AFO er en kort benskinne og giver ikke nok stabilitet i en høj individuel over seks meter fire inches eller enkeltpersoner over 250 pounds .

Hængslet AFO


Den hængslede eller leddelt AFO giver mulighed for bevægelse i en anterior /posteriort plan at tillade dorsiflexion og plantarflexion på anklen og samtidig holde foden i en fast stilling. Plastic er støbt på bagsiden af læggen og foden , men er to stykker samlet med en hængsel ved fodleddet . Fordelen ved en hængslet AFO er det giver mulighed for en mere normal gangmønster . Ulempen ved en hængslet AFO er , at en person skal have nogle muskler styrke ved anklen til effektivt at bruge skinnen .

Spiral AFO


Den spiral AFO giver mulighed for begrænset , men ikke fuldstændig afskaffelse af bevægelse i ankelleddet . Plastic er støbt ned i bunden af foden og spiraled omkring kalven på forsiden af underbenet . Spiralen passer giver mulighed for større fleksibilitet og er bedre for nogle personer , der har brug sensorisk feedback under gangart , ifølge pædiatriske-orthopedics. com . Ulempen ved en spiral AFO er skinnen er svært at fabrikere og svært at tilpasse sig.
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------