Position: sygdoms > 9 >

aloe vera planter & acne

   Aloe vera planterne er blevet kendt for at afhjælpe mange hudproblemer . Ifølge Dr. T. Ombrello af EU County College Biologi Institut , synes aloe at hjælpe hudirritationer , såsom insektbid , solskoldning og endda rynker . Dette kan være grunden til aloe vera behandlinger for akne er stigende popularitet . Aloe kan reducere smerter og hævelse i forbindelse med acne og fald forekomsten af infektioner

Historie


For over 2. 000 år har papirmasse af aloe vera planter været brugt til en lang række helbredende formål . Selv i dag menes at være hjemmehørende i Middelhavsområdet klimaer, har den sande oprindelse af planten er blevet tabt i fortiden . Der er anlæg eksperter, som føler aloe ikke udviklede naturligt , men snarere udviklede sig som en slags oldtidens hybrid . De Nederlandske Antiller er i øjeblikket den vigtigste kilde til rå aloe .

Aloe Vera Sorterne


Aloe vera er en flerårig medlem af liljefamilien , holder selskab med påske liljer , asparges , hvidløg og tulipaner . Selvom der er over 200 sorter af aloe vera i mange teksturer og farver , den, der anvendes i populære medicin og cremer er Aloe Vera Barbadensis .

plantedele Brugt


Aloe vera blade eller stængler bruges til medicinske formål . Den bitre , klistrede saft inde i stilken anvendes frisk eller tilføjes til hudpleje produkter som cremer og Salve medicin . Saften kan tages internt fordøjelsesproblemer . Aloe vera aktive stof , aloin stadig fungerer som en afføringsmiddel og krop detoxifier i moderne syntetiseret medicin .

Acne Komplikationer

Selvom acne er ikke forårsaget af bakterier som tidligere troet , kan bakterierne forårsage sekundære infektioner . De antimikrobielle stoffer , der er forbundet med aloe vera kan hjælpe med at undgå disse infektioner , mens der leverer stor lettelse til Akne . Voksende bakteriel resistens over for de nuværende antibiotika er et problem , der kan omgås med brugen af naturmedicin , såsom aloe vera .

Aloe Vera Acne Treatment

Klip en frisk stilk af aloe vera ned i midten , og gnid gelen over acne ramte område . Gør dette to gange om dagen og du skal se en forbedring i omkring en uge . Øge hudens vitalitet ved at drikke 2 til 4 ounces økologisk aloe vera juice to gange om dagen . Aloe vera gel hætter og færdige saft kan også købes i de fleste supermarkeder .

Overvejelser

Du skal ikke forvente aloe vera at helbrede acne . Look at aloe som en naturlig hjælp til at mindske hævelse , rødme , inflammation , mulige bakterielle infektioner og andre elendighed , der kan ledsage acne . Aloe vera er en sikker og billig løsning til Akne .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------