Position: sygdoms > 9 >

allergi over for palmekerneolie

   Palmekerneolie er en meget mættet fedt fra tropiske områder , der anses for sund af mange . Denne type olie har været almindeligt i årevis i kroppen produkter , men har i de senere år , begyndte at vise op i fødevarer stoffer . Palmekerneolie olie er normalt rød i farven og kan bruges i stedet for næsten enhver form for olie , især ligeledes velegnet kokosolie

Bruger


Palmekerneolie er almindeligt anvendte ved sæbe og stearinlys . I de senere år har det været brugt til fremstilling af vaskemiddel , margarine , madolie , mayonnaise , og flere forskellige slags bagværk . Palmekerneolie er en tropisk olie svarer til de mere populære kokosolie . Mange steder disse to olier kan bruges i flæng . Palmekerneolie kan også bruges som en industriel smøremiddel , også .

Symptomer


Symptomer på en allergisk reaktion varierer fra person til person . Men de er som regel består af en eller flere af følgende : en rød , kløende udslæt og /eller nældefeber , hoste , åndenød , hvæsende vejrtrækning, tilstoppet eller løbende næse , bihuler , hævelse i ansigtet , og /eller kløende øjne . En tidligere allergisk reaktion ikke altid viser de symptomer , der vil være til stede under en efterfølgende reaktion . Det er vigtigt at være opmærksom på symptomer , så snart de dukker op.

I sjældne tilfælde kan en livstruende reaktion kaldet anafylaksi , forekomme. Symptomerne på dette problem omfatter åndedrætsbesvær, ekstremt lavt blodtryk , og /eller forvirring . Det er vigtigt at bemærke, at symptomerne på anafylaksi kan komme om pludseligt og føre til bevidstløshed inden for få minutter . Hvis du ved, du har denne betingelse til at palmekerneolie , er det vigtigt at se en allergolog så passende overvågnings-og medicin kan gives .

Kvoter


Det kan synes end noget mad stof, der indeholder palmekerneolie ville være helt off grænser til en person med denne type allergi , selvom det ikke altid er tilfældet . I tilfælde af palmekerneolie , er det som regel en meget raffineret olie, der har været opvarmet og raffineret nok til allergen , der skal fjernes . Når olien er yderst raffineret det ikke udgør nogen trussel for nogen med en palmekerneolie allergi . Mens de fleste palmekerneolie olier er stærkt raffinerede og ikke allergifremkaldende , er det vigtigt at kontrollere raffinement processen inden forbruget i nogen med en palmekerneolie allergi .

Sikkerhed for Personer med nøddeallergi

Da palmekerneolie er af samme familie som kokos , spørgsmål, der ofte opstå, hvis palmekerneolie er sikkert for dem med nøddeallergi . Dette skyldes til dels, at USDA anser en kokosnød et træ møtrik . Personer med træ nøddeallergi har generelt mere alvorlige reaktioner på stoffer i møtrikken familien . Palmekerneolie normalt anses for sikre for dem, der lider af nøddeallergi , forudsat at de ikke specifikt har en palmekerneolie allergi . Allergi er normalt forårsaget af en inflammatorisk reaktion i kroppen til et protein ( skønt dette ikke er tilfældet i en palmekerneolie allergi ) . Palmekerneolie ikke indeholder nogen proteiner , og derfor er fri af eventuelle ulovlige møtrik proteiner .

forskellen mellem " Palm Oil "og " palmekerneolie "

Palmeolie findes i kødfulde del af palme frugt , mens palmekerneolie findes i frø eller kerne af frugt . De to olier er meget forskellige i deres fedtsyrer kompositioner palmeolie , er kun 50 procent mættede , mens 82 procent af palmekerneolie er mættet . Denne høje mætning gør det mere ligner kokosolie og vil ofte være fundet i en fast form ved stuetemperatur .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------