Position: sygdoms > 9 >

fremtidige medicin & behandling for leddegigt

   Leddegigt er en smertefuld tilstand , hvor immunsystemet beskadiger led og bindevæv . Den viser sig normalt i alderen mellem 35 og 50 , selv om det kan påvirke folk i alle aldre , og det skønnes at påvirke omkring 1 procent af verdens befolkning . Forløbet af sygdommen kan være milde , med kun lejlighedsvise flare-ups , eller støt progressiv . De lægemidler, der anvendes til behandling af reumatoid arthritis omfatte sygdomsmodificerende antireumatiske lægemidler ( DMARD ) , at langsom sygdom fremskridt og non-steroide anti-inflammatoriske lægemidler ( NSAID ) . Dog er nye og bedre medikamenter og behandlinger hele tiden søgt

Forskning


Som i 2010 , er meget forskning, der udføres på et nyt cytokin -hæmmer . Cytokin -hæmmere , der anvendes til behandling af leddegigt er en type af DMARD kendt som en biologisk , der er rettet mod specifikke proteiner . TNF -hæmmere målrette cytokin tumor nekrose faktor alfa , impliceret i inflammation , mens IL -1 blokkere mål interleukin -1 , impliceret i knogler og brusk ødelæggelse . Den nye biologiske lægemidler , der afprøves mål interleukin -17 . Ifølge John Gever i en 16 juni 2009 artikel i Medical News , forskning viser, at IL-17 " regulerer aktiviteten af et væld af immunceller , hvoraf mange er stærkt involveret i reumatoid artrit . " Artiklen oplyser, at to testpræparater antistoffer rettet mod IL -17 viste en sikker og effektiv i særskilte tidlige fase kliniske forsøg . Den større undersøgelse , ledet af Mark Genovese , MD , fra Stanford University har testet antistof LY2439821 i 77 patienter . I undersøgelsen , " LY2439821 , en humaniseret anti-interleukin -17 monoklonalt antistof , i behandlingen af patienter med reumatoid arthritis : Et fase I randomiseret , dobbelt-blindt , placebo-kontrolleret , proof-of -concept studie "blev offentliggjort online i Gigt Rheumatism på 10 januar 2010 .

fremtid Narkotika


En ny klasse af DMARD , himmel kinase hæmmere , er næsten klar til markedet. Virksomheden AstroZeneca annonceret planer om at fil til godkendelse af deres mundtlige stof Fostamanitib eller R788 i 2013 . Sky kinase er et protein ansvarlig for inflammation . Som Denise Mann rapporteret i Gigt i dag , en placebo undersøgelse af 189 patienter med reumatoid arthritis foreslog , at tage det nye stof i kombination med ældre DMARD methotrexat skabt betydelige forbedringer i tilstanden. 2008- undersøgelsen , "Behandling af reumatoid arthritis med en Syk kinase -hæmmer : en tolv -ugers , randomiseret , placebo-kontrolleret forsøg , " viste også R788 at være sikker , med store bivirkninger dosisrelateret og reversibel , ifølge artiklen .

Andre Behandlinger


Fælles injektioner , også kaldet fælles stræben , involverer indsprøjtning kortikosteroider i leddene til at reducere inflammation . Fordele omfatter nem administration med et besøg på lægens kontor og minimale bivirkninger . Injektionerne tilbyde en langt hurtigere og mere effektive form for betændelse lindring end orale anti-inflammatoriske som aspirin og andre NSAID-præparater, og ikke irriterer maven , ifølge William C. Shiel Jr. , MD , FACP , FACR i MedicineNet .

Ulemper

eventuelle kortsigtede bivirkninger af fælles injektion omfatter ømhed på injektionsstedet , forværring af betændelse i den injicerede område , lokale blødninger og bakteriel infektion . Bivirkninger med langvarig brug af injektion kan omfatte vægtøgning , grå stær dannelse og i sjældne tilfælde , skader på knoglerne af de store led. Alligevel Dr. Shiel konkluderer , at " det generelt er opfattelsen, at lave , intermitterende doser af kortikosteroider udgør kun en lille risiko for betydelige bivirkninger. "

Betydning

Med ny forskning i årsagerne til leddegigt hele tiden gjort , og nye lægemiddelkandidater er i udvikling , patienter har grund til at håbe på bedre behandlinger og en lysere fremtid for reumatoid arthritis .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------