Position: sygdoms > 9 >

voksne stamceller behandling centre for Alzheimers

   Ca. 5 millioner amerikanere , hovedsagelig seniorer , og 18 millioner på verdensplan , som i øjeblikket lider af Alzheimers sygdom , en fremadskridende neurologisk lidelse , der påvirker hukommelsen og kroppen fungerer , og sporer udviklingen af plaques og tangles i hjernen . Lægevidenskaben er stadig ikke sikker på, hvad årsagerne til sygdommen , og selv om der er talrige eksperimentelle behandlinger , der ikke er nogen kendt helbredelse. I årevis har der været spekulationer om, at stamcelleforskningen vil kunne føre til effektiv behandling af Alzheimers , og med nye midler , har forskningsfaciliteter begyndt spiring op på universiteterne for at bekæmpe sygdommen gennem voksne stamceller .

Hvordan voksne stamceller Arbejde


Voksne stamceller findes i mange organer og væv i kroppen . De kan forny sig og udvikle sig til store specialiserede celletyper i væv eller organ . Deres hovedfunktioner er at vedligeholde og reparere væv , hvor de er fundet . Indtil for nylig mente lægevidenskaben , at kun embryonale stamceller kan udvikle sig til nogen form for celle , som førte til kontroverser , og i USA , restriktioner om stamcelleforskning . Men nyere forskning har udviklet en måde at kunne fremkalde voksne stamceller i en tilstand , hvor de rent faktisk kan forvandles til andre typer af celler .

Stamceller Behandling i Alzheimers patienter


De fleste mennesker udvikler Alzheimers i alderdommen . På grund af dette , har det været længe fastslået, at demens og kognitiv svækkelse som følge af Alzheimers ikke kan fastsættes , fordi neuroner ikke regenerere i voksenalderen . Men ny forskning har vist, at forskerne er i stand til at generere neuroner fra hudceller , hvilket betyder, stamcelleforskning for Alzheimers ventes at accelerere .

Behandling Faciliteter


I øjeblikket er der ikke plads til at få behandling for Alzheimers . Familier og læger koordinere pleje af Alzheimers patienter. De fleste " behandling "er stoffer designet til nyuddannede syge til at bremse udviklingen af sygdommen .

vil imidlertid nye forskningsfaciliteter begynde kliniske forsøg , som vil tilbyde eksperimentelle behandlinger ved hjælp af stamceller specielt til Alzheimers sygdom , når menneskelige forsøg er godkendt af den føderale regering . De eksisterende centre , der har skrevet under på at gøre dette arbejde omfatter University of California i Irvine 's Sue og Bill Gross Hall : En California Institute for regenerativ medicin og Alfred Taubman Medical Research Institute ved University of Michigan Medical School .

Sådan behandling virker

Selvom mange teknikker forventes at blive udviklet, at proceduren er tekniske betegnelse er neuronal regenerering af transplantation . Væsentlige er sunde stamceller , der findes andre steder i kroppen udpeget som egnede til proceduren . De er høstet, og derpå sprøjtes ind i hjernen . Proceduren kan bidrage genopbygge det berørte område med normale celler .

Advarsler

Selvom meddelelsen kom , før mange fremskridt i voksne stamceller , har Alzheimer 's Association sagde finansiering stamcelleforskning var ikke en prioritet , fordi organisationen mente, behandlingen var mere effektivt til andre sygdomme . Selv om det støtter stamcelleforskning , foreningens erklæring udlagt mange forhindringer at overvinde , før det troede stamcellebehandling var en farbar vej for Alzheimer -patienter .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------