Position: sygdoms > 9 >

depression i college freshman

   College kan være en sjov og spændende tid i et ungt menneskes liv . Det er en fantastisk mulighed for at opleve nye ting , og kan føre til vigtige øjeblikke af modenhed og selverkendelse . College kan også være hektisk , overvældende og udmattende , og nogle gange disse konstante understreger føre til problemer som depression . Selvom alle college studerende er udsat for disse forskellige betingelser på et tidspunkt , freshmen ofte har tilføjet pres relation til at være den nye børn på campus

Du skal bruge: .
Termometer

Study . Parametre


En undersøgelse blev gennemført af videregående uddannelser Research Institute ved University of California i Los Angeles , at målrettede 3. 680 freshmen studerende fra 50 forskellige fire -årige institutioner , stille dem spørgsmål først i efteråret 2000 og derefter igen efter skoleår var forbi . En rapport kaldet " Din første College Year "blev skabt af forskningen .

Undersøgelse Resultater


Resultaterne fra denne undersøgelse viste, at denne periode i en studerendes liv faktisk kan være meget stressende og farligt , til trods for etablerede opfattelse af college liv som sjov og ubekymret . Dette blev demonstreret gennem en registreret stigning i andelen af studerende , der rapporterede deprimeret på et tidspunkt i løbet af året , der gik op fra 8,2 procent til 16,3 procent . Den procentdel af studerende, som vurderede deres følelsesmæssige sundhed som " over middel " også faldet fra 52 . 4 procent til 44,9 procent i samme periode . Ken Nafziger , et personale psykolog ved Penn State Center for Rådgivning og psykologhjælp , blev overrasket over resultaterne af undersøgelsen , fordi tidligere undersøgelser har vist et fald i angst niveauer af studerende , da de blev justeret til college liv .

Overgang


En forklaring på denne ekstra niveau af angst og depression i college freshmen er overgangen fra hjemmet livet på college liv . Mens dette nye niveau af frihed kan være meget sjovt for de studerende , er de også nødt til at gøre mange voksne beslutninger på daglig basis , at de aldrig har mødt før . Selv forholdsvis simple beslutninger som ernæring , motion og regelmæssig søvn mønstre kan være ukendt territorium for en freshman . Ifølge Kelly Manion , Penn State Residence Life koordinator , "Du prøver at finde ud af, hvem du er og hvor du passer ind Du forsøger at finde din plads i verden . "

Perception

Mange mennesker opfatter og fastholder ideen om kollegiet som den bedste tid i et menneskes liv . Mens dette kan være tilfældet for mange mennesker , kan denne opfattelse tilføje et element af pres for at nye studerende , der kan føle, at de er nødt til at leve op til disse forventninger . Christine Ackerman , området koordinator for Penn State Residence Livet i East Halls , sagde : " En masse gange opfattelse er , at studerende, der kommer her, bør være at have det sjovt . Vi har været her, og vi forstår , at dette ikke altid er tilfældet. "

Outreach

Det er vigtigt at se ud over " hvorfor " af college-freshman depression , til de mere vigtige spørgsmål om , hvordan disse negative følelser og bekymringer kan løses . Manion anbefales at finde nogen, at du er tæt på og kan snakke om dine følelser med . Der er også mulighed for at tale med en om-campus rådgiver eller anden rådgiver , eller søge vejledning fra en off-campus professionel .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------