Position: sygdoms > 9 >

HGH hos spædbørn

   Spædbørn og børn har brug for humant væksthormon , eller HGH , som produceres naturligt i kroppen , at vokse med en normal takst. Men når et barns krop ikke producerer hgh , anses det for en medicinsk tilstand , om end en , der kan afhjælpes med syntetisk væksthormon , forudsat at en læge identificerer manglen tidligt nok i barnets liv

Du skal bruge:
Vand .
Sæbe.
Håndklæde ( r ) .
Salicylsyre behandling .

Growth Hormone


Et barns hypofysen , som ligger i nærheden af hjernen , producerer HGH , et protein , der rejser gennem blodbanen til leveren . Leveren derefter udskiller et hormon kaldet insulin-lignende vækstfaktor type 1 eller IGF -1 , som stimulerer væksten i det lille barns krop . Som en voksen , fortsætter væksthormon , der har et formål , at bevare kroppen gennem regulering af elementer som knogledensitet og kolesteroltal .

Mangel


Sommetider hypofyse vil ikke producere HGH eller ikke producerer nok af hormonet . Hos børn og spædbørn , er det en tilstand, der kaldes pædiatrisk væksthormonmangel , eller PGHD . Spædbørn vil synes at være en normal størrelse ved fødslen , men væksthormonmangel bliver mærkbar hos spædbørn , når de stopper voksende regelmæssigt efter 3 til 9 måneder efter fødslen . Der er også andre potentielle symptomer , der kan vises : . barnets tænder kan ikke udvikle sig , så snart som forventet, og kroppen kan vokse en stor mængde af fedt

Årsager og Diagnose


Der er flere mulige årsager til væksthormonmangel , herunder en eventuelt arvelig genetisk defekt , barnet ikke fik nok ilt , når født og tilstedeværelsen af en sygdom , der angriber hjernen , leveren eller hypofyse . At diagnosticere barn , vil en læge veje og måle ham samt udsætte ham for blodprøver for at tjekke for sygdomme og X-stråler at se, hvordan knoglerne er ved at udvikle .

Solutions

For at sikre en sund vækst , skal barnet gennemgå en daglig injektion af syntetisk væksthormon indtil hun naturligt stopper voksende . Hvis betingelsen er diagnosticeret tidligt nok , kan injektionerne potentielt bringe barnet til et gennemsnit størrelse . Injektionen behøver ikke at blive leveret af en professionel , som forældre kan være uddannet til at levere skudt på deres egne .

Bekymringer

At identificere unormal vækst , bør forældre regelmæssigt veje og måle deres spædbørn på deres egne som samt anmodning vækst undersøgelser fra barnets læge for at få den mest præcise vurdering . Efter barnet er færdig modtager syntetisk væksthormon , skal han gennemgå en evaluering for at afgøre, om han skal yderligere doser i voksenalderen . Derudover er der potentielle bivirkninger til væksthormon . Et barns vedhæng kan svulme , og han kan opleve opkastning , hovedpine , synsændringer , muskel -og ledsmerter og øre infektioner . Hvis det gives til et normalt barn , kan HGH skabe unormal organ vækst af kropsdele og knogler samt hærdede arterier og højt blodtryk .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------