Position: sygdoms > 9 >

majs fjernelse

  Ligtorne er tykke , hårde områder af huden , der normalt findes på fødder og hænder . Ligtorne skyldes hårdt pres eller friktion på huden . Tryk kan være forårsaget af sko eller ved at trykke hænder eller fødder mod en hård overflade i længere tid . Ligtorne kan blive smertefuldt over tid og i sidste ende kan blive smittet, hvis de ikke behandles . Det er bedst at have ligtorne vurderes af en læge til at bestemme en passende behandlingsforløb , men der er et par metoder til at forsøge at fjerne en majs derhjemme .

Du skal bruge:
Vand
. Sæbe.
Håndklæde ( r ) .
Salicylsyre behandling .


1 .
Stop med at bruge eller bære det element, som er at trykke på hånd eller fod , og forårsager majs, hvis det er muligt . Enhver behandling af en majs vil ikke være effektiv , hvis årsagen til majs ikke er korrigeret . Hvis du ikke er sikker på årsagen , bære løstsiddende sko og beskytte dine hænder med handsker , indtil du finder ud af kilden , eller indtil kornet er løst .
2 .
Ansøg en salve eller gel indeholdende salicylsyre til det ramte område . Disse salver er tilgængelige på de fleste kiosker , supermarkeder eller sundhed butikker . Soak det berørte område i fem minutter i varmt vand og derefter rent og tørt område .

3 .
Gnid behandling i forsigtigt og vask dine hænder efter brug . Gentag en gang eller to gange dagligt og holde området rent og tørt . Fortsæt, indtil kornet heler eller i to uger på de fleste .
4 .
Prøv en salicylsyre plaster , som kan købes på de fleste kiosker eller sundhed butikker . Soak det berørte område i varmt vand i fem minutter og derefter rent og tørt område før brug .
5 .

Åbn salicylsyre gips kit og skære gips til at passe det berørte område . Placer gips over kornet . Forlad gips over kornet .
6 .
Fjern den gamle puds , og gentag trin 4 og 5 hver anden dag , indtil Kornet er væk , eller op til to uger på de fleste .

gode råd og advarsler


 • Kontakt en læge med eventuelle spørgsmål eller bekymringer .
 • Forsøg aldrig at afskære eller brænde ned af en majs , da dette kan skade huden . Desuden bør personer med diabetes undersøgt hos sin læge forud for enhver behandling i hjemmet . Sår på hænder og fødder vil tage længere tid at helbrede og kan have brug for yderligere behandling .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------