Position: sygdoms > 9 >

evaluering og diagnose af Attention Deficit Hyperactivity Disorder hos børn

   Attention Deficit Hyperactivity Disorder ( ADHD ) er en af de mest almindelige barndom lidelser , hedder det i National Institute of Mental Health . afgøre, om et barn har dette ofte oversete mental sundhed sygdom indebærer en række dybtgående , stærkt individuelt orienteret evalueringer af en læge , før en diagnose kan nås

Tidsramme


Symptomer på ADHD normalt begynder at dukke op i børn i alderen 3 og 6 år , ifølge Mayo Clinic . I modsætning til intermitterende adfærdsmæssige problemer , fortsat disse symptomer over lange perioder og kan fortsætte i mange år-også selv ind i voksenalderen . -hvis venstre diagnosticeret og ubehandlet i barndommen

Typer


Ifølge NIMH , en læge vil undersøge et barns symptomer mod tre sub- typer af ADHD : overvejende hyperaktiv-impulsiv , overvejende uopmærksomme , og kombineret hyperaktive-impulsive og uopmærksomme . Barnet gennemgår evalueringen skal udvise seks eller flere tegn fra en eller en kombination af disse sub-typer for at blive diagnosticeret med ADHD , hedder det i Mayo Clinic .

funktioner


Læger kommer til en diagnose af ADHD ved at undersøge det enkelte barns specifikke symptomer . Overvejende hyperaktive-impulsive symptomer på ADHD hos børn omfatter nonstop tale, utålmodighed , den manglende evne til sidde stille , og behovet for at være i en konstant tilstand af bevægelse . Overvejende uopmærksomme sub-type ADHD funktioner såsom symptomer som barnet har en manglende evne til at fokusere på opgaver , svært at lytte når man taler til , og en kort opmærksomhed span .

Overvejelser

Andre overvejelser foretaget af en diagnosticering af læge omfatte barnets sociale , skole- og følelsesmæssige funktion i henhold til nonprofit organisation , børn og voksne med Attention /Deficit Hyperactivity Disorder ( Chadd ) . En læge vil lytte opmærksomt til både forældre og lærere til et barn hun evaluerer for ADHD , og notér vigtige adfærdsmæssige og følelsesmæssige problemområder med henblik på at nå frem til en effektiv diagnose .

Betydning

Når en grundig evaluering af et barns symptomer og adfærdsmønstre er blevet foretaget, vil en læge undersøge de betydningsfulde data indsamlet både gennem observation og interaktion med barnet , samt interviews med forældre , lærere og vejledere at beslutte, om ikke at stille en diagnose af ADHD . Ved at lave en diagnose , vil lægen så drøfte behandlingsmuligheder-herunder stimulerende medicin og adfærdsterapi-med forældre og barn lever med ADHD . Sådanne behandlinger , siger NIMH , kan reducere sværhedsgraden af symptomerne opleves af barnet med ADHD .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------