Position: sygdoms > 9 >

hund allergier & småbørn

   Hund allergier kan potentielt gøre et lille barn elendig og forårsage en hel del ravage for en familie med en elsket kæledyr . Betingelsen går ofte udiagnosticeret for et stykke tid , fordi symptomerne kan forveksles med astma eller forkølelse . En svær beslutning kan være nødvendigt at stille , om at slippe af med din hund eller afsætte dig selv til at minimere skæl . Den gode nyhed er , at symptomer på allergi ofte bliver mildere som et barn bliver ældre , ifølge BabyCenter

Definition

Pet skæl er huden flager , ofte blandet med spyt , som er konstant spredes fra husdyr som hunde og katte . Når et lille barn har en hund allergi , er hans immunsystem overreagerer til dyrets skæl . Det har udsigt til stoffet som en trussel og forsøger at beskytte sig selv, der forårsager den allergiske reaktion . Hunden urin og afføring er andre mindre almindelige syndere , men pels er ikke et allergen. En allergi kan udvikle sig på alle alderstrin , ifølge WebMD og Dr. Derek Johnson , så et barn kan synes at pludselig blevet allergisk over for et kæledyr efter at have levet med det i årevis .

funktioner

Almindelige symptomer på en hund allergi omfatter nysen , kløende eller rindende øjne , en klar løbende næse , hvæsen og overbelastning . Hvis det lille barn bor sammen med en hund , skal symptomerne være året rundt . De kan blive dårligere efter at have spillet med en hund eller om natten , hvis der er skæl i barnets seng , men kan symptomerne vare ved i dag efter eksponeringen . Reaktionen kan endda blive hængende i flere uger efter at være i kontakt med en hund , hvis der er en betydelig mængde PET skæl i barnets miljø .

Diagnose

Opmærksom på dit barns symptomer på allergi kan give dig fingerpeg om, hvad der forårsager dem , men selv -diagnosticering kan være en vanskelig opgave . Hvis du ønsker at adskille dit barn fra hunde for at se om tingene bedre , skal du huske at du også bliver nødt til at fjerne skæl fra hendes omgivelser . Den nemmeste måde at få en præcis diagnose , er at have hudpriktest udføres af en allergolog .

begrænsning af eksponering

Hund allergi kan ofte behandles med hyppig rengøring og livsstilsændringer . Rengør hjemmet grundigt ved at tørre ned hårde overflader og vask stof emner ofte. Brug et HEPA filter . Hvis det er muligt , at slippe af med tæppe i dit hjem eller begrænse hunden til noncarpeted værelser . Lær dit barn at vaske sine hænder, umiddelbart efter at spille med hunde . Vær særlig opmærksom på at holde barns soveværelse fri for skæl . Tæt soveværelse døre for at holde hunde ud og have dit barn bade og skifte tøj , før de går ind i sit soveværelse om natten. I nogle tilfælde kan det være nødvendigt at finde et nyt hjem til din hund

Medicin

Allergi skud og kortikosteroider kan være effektiv i behandling og endda vende allergier . dog er disse receptpligtig medicin normalt ikke anbefalet til børn under 4 eller 5 år . Recept antihistaminer kan anvendes som ung som to år old. Over-the- counter medicin , herunder næsespray og dekongestanter kan hjælpe med at behandle symptomerne midlertidigt . De er ikke beregnet til langvarig brug . Spørg din børnelæge til råds , hvis dit barns symptomer på allergi er i gang eller forstyrre med daglige aktiviteter . At minimere eksponering for hunde er en mere sikker metode end løbende brug af medicin .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------