Position: sygdoms > 9 >

muskelsvind med gigt

   De fleste mennesker er fortrolige med moderate gigt , der forårsager kramper i hænderne på grund af stivhed i leddene . Gigt resultater fra ben gnide mod knogle . Fuger , der ikke bruges på grund af stærke smerter kan føre til en yderligere medicinsk bekymring , muskelsvind

Symptomer


symptomer på gigt inkluderer hævelse , ømhed og stivhed i kroppens led . Bone nedværdigende kan forekomme i reumatoid artrit , hvilket manglende bevægelighed i led og muskler spilder i det omkringliggende område . Muskelsvind er ofte karakteriseret ved svaghed i musklerne og manglende muskeltonus .

Diagnose


Gigt er typisk diagnosticeret gennem X-stråler . Blod arbejde kan pålægges at sikre, at symptomerne er ikke forårsaget af andre forhold . Muskelsvind på grund af gigt er diagnosticeret gennem visuel undersøgelse .

Behandling


Behandling for gigt og muskelsvind afhænger af typen af gigt . Nogle arthritis kræver operation for at glatte ud leddene og afhjælpe nogle af smerterne . Brusk udskiftning kirurgi er en mulighed i nogle tilfælde . Andre patienter kan ordineres anti-inflammatoriske stoffer og smertestillende medicin . Muskelsvind er behandlet ved brug af musklen .

Prognose

Gigt er en degenerativ sygdom , der ikke har nogen kur . Medicin kan bremse sygdommen fremskridt . Smertelindring giver bevægelse i leddene , der kan vende muskelsvind .

Forebyggelse

Nogle former for gigt er genetisk og kan ikke forhindres . Andre former af sygdommen skyldes en mangel på ordentlig ernæring eller utilstrækkelig motion . Der er ingen beviser for, at revner knoerne eller andre led vil medføre gigt .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------