Position: sygdoms > 9 >

stamcellebehandling for epilepsi

   Epilepsi er en hjernelidelse involverer gentagne og spontane anfald . Epilepsi kaldes også krampeanfald . En beslaglæggelse opstår , når en bølge af elektriske aktivitet påvirker en del af hjernen . Kramper kan have mange symptomer og kan vare fra få sekunder til flere minutter . De er typisk kendetegnet ved et tab af bevidsthed og krampeanfald . Embryonale stamceller kan bidrage til at hjernevævet regenerering og kan reducere hyppigheden og sværhedsgraden af anfald , ifølge en undersøgelse præsenteret for den europæiske kongres om epilepsi i Wien , Østrig .

Du skal bruge:
nasal decongestants
. Brusebad .
Væsker .
Nasal Vandingmaskine .
Håndklæde .
Varmt vand.
Ekstra pude .

Stamceller

Der findes tre forskellige typer af stamceller , herunder voksne , vævs-specifikke og embryonale , ifølge National Institutes of Health . Stamceller har evnen til at specialisere sig i en lang række celletyper . Embryonale stamceller er de mest alsidige og kan udvikle sig til en anden type celle i kroppen .

stamceller til Epilepsi

Ifølge en undersøgelse på University of California Davis , cirka 30 procent af epileptiske patienter ikke reagere på nuværende krampestillende medicin . Dette har fået forskerne til at arbejde på at finde alternative behandlinger , herunder dem, der involverer stamceller .

Neuropeptid Y

Neuropeptid Y ( NPY ) , en antikonvulsiv agent , der findes i det sunde menneskelige hjerne , har vist sig at være mangelfulde i en stor procentdel af epileptiske patienter. Ifølge en undersøgelse foretaget af det amerikanske Epilepsi Selskab , har NPY vist sig at være forbundet med elektrisk regulering i hjernen . I et nyt forskningscenter forslag fra University of California Davis , håber forskerne at konstruere stamceller til at udtrykke NPY , og derefter introducere manipuleret stamceller til den epileptiske hjerne .

yderligere forskning

Forskere ved University of California har vist, at plasticitet embryonale stamceller kan hjælpe med at reparere hjernecellerne , der er blevet beskadiget af gentagne anfald . Beslaglæggelse lidelser er karakteriseret ved hyperexcitabilitet af forskellige typer af hjerneceller , hvilket betyder at de er mere modtagelige end raske hjerneceller til tordenvejr . Indførelse af raske stamceller har vist sig at berolige denne hjernens elektriske aktivitet hos rotter .

fremtidige udfordringer

Ifølge National Institute of Neurologiske Lidelser , videnskabsmænd stadig ikke helt forstå, hvordan cellerne bliver specialiseret . Der er stadig mange problemer med speciale stamceller i laboratoriet . Specialiseret stamceller til at udføre specifikke funktioner er nødvendig for mange stamceller . Immunafvisning er også et fælles problem med stamceller , selv om denne risiko er minimeret med embryonale stamceller . Desværre , indtil embryonale stamceller er let tilgængelige for forskning , kan deres fordele og anvendelser, der ikke realiseres fuldt ud .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------