Position: sygdoms > 9 >

depression i alderen

   Den gamle ofte bukke under for depression af mange årsager . Mange klarer med kroniske sygdomme , som resulterer i smerte . Deres evne til at leve uafhængigt kan være blevet kompromitteret på grund af fysiske handicap og måske kognitiv dem så godt . Mange ældre mennesker har mistet ægtefæller og er ensomme og fuld af sorg . Senior borgerne ofte bliver flyttet ud af deres hjem , fordi de ikke er i stand til at leve alene , er der ingen til at passe dem eller de ikke har råd fuld tid hjemmepleje

Faktorer


Jo ældre du bliver , jo mere sandsynligt, at du vil have mindre social interaktion . Når du går på pension , du ikke længere gå til et job og se dine kolleger på regelmæssig basis . Social isolation kan føre til depression .

funktioner


Når en ældre person bliver deprimeret , betingelsen tendens til at vare længere end den gør i en yngre person . Depression hos ældre sætter denne person i risiko for at begå selvmord og død . Hvide mænd i 80 til 84 årige har dobbelt så stor sandsynlighed som den almindelige befolkning til at begå selvmord , efter Healthyplace . com . Depression signifikant nedsætter en ældre person chancer for at inddrive fra en sygdom , især fra et hjerteanfald .

Ekspert Insight


Depression blandt de 65 år og ældre betragtes som et stort problem for folkesundheden , ifølge National Institute of Mental Sundhed . Faktisk er 6 millioner amerikanere på 65 år og ældre , der lider af depression , men kun 10 procent af dem er i behandling .

Overvejelser

Visse langvarigt syge kan manifestere i depression , herunder hjertesygdomme , diabetes , kræft , Parkinsons sygdom , gigt , kronisk lungesygdom og Alzheimers . Kroniske smerter , som er i gang og vedholdende , kan føre til depression , som kan skade dem kropsbillede , som kan opstå efter en amputation eller kræft kirurgi . Depression kan ændre immunsystemet og foretage en individuel mere modtagelige for andre sygdomme .

På Risk

En ældre person er i særlig høj risiko for at blive depression , hvis den enkelte er ugift , enke , kvindelige eller er vedvarende stressende liv arrangementer og har ikke den nødvendige støtte systemet .

Take Action

Hvis du har mistanke om , at nogen du kender , er at bukke under for depression , diskutere det med ham . Mænd finder det særlig svært at indrømme, at depression og måske ikke engang klar over , hvad der sker med dem . Behandlingen er tilgængelig , og den tidligere depression er behandlet højere succesrate .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------