Position: sygdoms > 9 >

hvad er de behandlinger af Demodex mider ?

   Demodex mider er en gruppe af mikroskopiske skadedyr , der lever i pattedyrs hår og pels og er almindeligt forekommende på både hunde og mennesker . Mens alle Demodex er snylteri , mange Demodex mide angreb er godartede karakter og kun et par skabe problemer . Alligevel er der nogle hudsygdomme ( oftest sukkerærter og rosacea ), som kan være forårsaget af Demodex mider . Heldigvis er der flere behandlingsmuligheder til rådighed for at fjerne disse skadedyr .

Kontrol Sebum i mennesker og kæledyr


Sebum ( en olie lavet af alle pattedyr ) er en af de primære faktorer i at tiltrække Demodex mider . Styring af produktionen og vask overskydende sebum er i det væsentlige i at forebygge eller behandle Demodex angreb . Mange shampooer har stærke kemikalier , som kan forstyrre pH balance i hår og hud , hvilket fører til en overproduktion af sebum . Brug en skikkelig helt naturlig hårpleje produkt kan bevare din pH balance og hjælpe med at forhindre Demodex skadedyrsangreb . Også kan bruge en helt naturlig antibakteriel sæbe hjælpe løsne fat i Demodex mider i de indledende faser af angrebets og stoppe dem i at vinde fodfæste . Disse metoder er effektive på både mennesker og hunde , når de praktiseres regelmæssigt .

havtorn ( Hippophae rhamnoides )


Den æteriske olie af denne plante er blevet testet af dermatologiske forskere ved University of California San Diego som en behandling for Demodex mide angreb i menneskehår . Ifølge Jash Botanicals. com havtorn olie er " udråbt som havende anti-inflammatoriske egenskaber samt generel nærende , revitaliserende, og genoprettende aktioner , ud over at være i stand til effektivt at udslette Demodex folliculorum mide . " Denne olie er fordelt som en olie tinktur og bruges ved at anvende olien direkte til din hovedbund sammen med koldt vand . En pille er også tilgængelig for køb , og enten produktet kan købes online eller i helseforretninger .

Goodwinol


For alvorlige lokaliserede angreb af hunde , gnide Goodwinol salve kan vise sig den mest effektive behandling . Goodwinol salve er en kraftfuld antiparasitært som kun bør anvendes efter høring af en dyrlægeforeninger . Brug Goodwinol ved at gnide den på små områder, hvor Demodex mider er mest koncentrerede (som regel når many er mest udbredt . ) Denne behandling er ikke godkendt til brug på katte .

Rotenon Shampoo

Denne behandling , til brug på hunde og katte , vil lindre hudirritationer samt dræbe mider infesting kæledyrets pels . Hvis du vil bruge rotenon shampoo , I 1 to 2 ounce , mens badning kæledyret , orlov i 10 minutter, derefter skylles grundigt . Denne metode bør gentages ugentligt indtil angrebets forsvinder .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------