Position: sygdoms > 9 >

hvordan man kan diagnosticere smerter

  Smerter i en individuel er defineret som en sygdom . Det kan være en af de hårdeste medicinske problemer til at diagnosticere, på grund af problemer finde frem til hvor det er, og hvorfor det sker . Afhængigt af hvordan undvigende det er , kan det også være en udfordring at lindre med ordentlig medicin , kirurgi eller psykologisk behandling . Det er derfor en omhyggelig diagnose af smerte der skal gøres med din læge , det kan gøres takket være moderne teknologi . Må ikke være bange for at finde svar , selv om diagnosen kan ikke være, hvad du ønsker at høre .

tale med din læge


1 .
Fortæl din læge, hvor smerten er , og om det kommer og går . Lad læge, hvis dine smerter er blevet kronisk .
2 .
Beskriv din læge ting , du har gjort , der kan forårsage den smerte , uanset om det er tunge løft , en nylig bilulykke eller endog så simpelt som sovestillinger .

3 .
Lad din læge mener det område , hvor smerten er , så du kan identificere præcis , hvor stedet er . Hvis det er kronisk , bede om test for at se, hvad der kunne være årsag det . De fleste læger vil således øjeblikkelig prøver alligevel i dette scenario .

test til diagnose Pain


1 .
Forbered dig på at tage en blodprøve først og fremmest da det vil afgøre en sygdom , hvis du har kroniske smerter . X-stråler vil også blive udført , som ikke tager så lang tid som mere grundig scanning scanner .

2 .
Spørg om CT eller CAT scanninger , også kendt som computertomografi eller beregnede aksial tomografi prøver . Her vil du lå på et bord og blive bedt om at holde sig så stille som muligt, mens du er placeret i en rund-formet kammer , der scanner indersiden af din krop . Forvent at eventuelt skal injiceres med en speciel intravenøs materiale, der virker på samme måde som et farvestof . Undertiden kaldes gadolinium , er dette injicerede materiale hjælper indre organer i kroppen viser sig bedre i den scanninger .
3 .
Tal med din læge om magnetisk resonans scanninger som den næste mulighed over en CT scanning . MRIs kræver, at du skal placeres inde i et klaustrofobisk kammer , som også tager indre billeder af din krop . Den eneste forskel mellem den og en CT- scanning er , at det bruger en kraftfuld magnet og radiobølger til at få high-definition billeder af dine indre organer . Denne dyrere procedure bør anvendes, hvis CT- scanningen ikke omfattet frem til kilden til dine smerter .

Test for Spine , muskler og knogler1 .
Drøfte med din læge mulighed for at gøre en diskografi , som hjælper med at identificere kilden til alvorlige rygsmerter . Denne test tilfører en anden farve ind i dit diskus , der gør væv vise sig bedre i billeddannende undersøgelser . En standard x-ray vil blive udført efter en diskografi .
2 .
Kig ind myelograms som et alternativ til diskografi . Disse også injicere et farvestof ind i din rygmarvskanalen , mens du ligger på en x-ray bordet. Bordet er så vippes , så den injicerede farvestof til at flytte rundt i din rygmarvskanalen . Imaging i en myelogram hjælper dissekere ulidelig smerte af nerve kompression i rygsøjlen .
3 .
Spørg din læge om en elektromyografi , der hjælper diagnosticere smerter i musklerne . I denne procedure , er en nål elektrode indsat i musklen giver dig smerter . På et oscilloskop , få læger oplysninger om de elektriske impulser musklen er at komme fra hjernen og rygsøjlen . Denne procedure kan afgøre, om dine smerter er resultatet af en neurologisk tilstand .
4 .
Lær om knoglescanninger fra din læge , og hvordan de virker . Bone scanninger er udført ved at injicere radioaktivt materiale ind i knoglen , der er at give smerte . Radioaktiviteten giver en billeddannelse test for at se , hvad abnormaliteter kan være der , uanset om det er kræft eller knogle stofskifte problemer .

psykologiske test


en .
Tal med din læge mulighed for at du arbejder med en psykolog eller psykiater til at hjælpe dig med at håndtere de psykologiske aspekter af håndtering af smerter . Din læge kan henvise dig til disse specialister , undertiden inden for samme klinik , hvis dit forsikringsselskab accepterer det .
2 .
Arbejd med din psykolog eller psykiater om, hvordan smerter kan nogle gange være forstærket af resultatet af depression eller andre psykiske lidelser . Ifølge den Cleveland Clinic , mange patienter fejlagtigt tror , at smerten er fysisk , når mindst nogle kan være resultatet af psykologiske forhold . ( Se Resource 3 )
3 .
Tal med din mentale sundhed læge om diagnostik workups og hvordan psykolog og psykiater bør være en del af et bredere billede af at arbejde med internists , neurologer og endda fysisk terapeuter . Denne mere udbredt diagnose metode er den eneste måde man rigtig kontrollere og endda bremse smerter , når det bliver undvigende at lindre på anden måde.

gode råd og advarsler


 • Det er altid vigtigt, at du kommer til en læge , så snart du kan hvis du har kroniske smerter i mere end et par dage . Enhver forsinkelse kan resultere i mere alvorlige problemer , hvis ikke permanent handicap , navnlig for neurologiske sygdomme .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------