Position: sygdoms > 9 >

hvordan man sygeplejerske en diabetiker

   Diabetikere har visse kosten og aktivitet restriktioner , og sygepleje en diabetiker kræver kendskab til hele spektret af disse restriktioner . Hver diabetisk har en unik sundhedsprofil , selvom principperne for , hvordan man sygeplejerske dem er stort set baseret på de særlige diabetes , at en diabetiker har
1 .
Uddan dig selv om den diabetiske 's form for diabetes og de relaterede ernæringsmæssige og aktivitet restriktioner . En stor ressource for at lære om forskellige typer af diabetes er National Health Institute 's National Diabetes Information Clearinghouse .
2 .
Lær at teste blodsukkeret ved hjælp af en standard glukose meter . En blodsukkerapparat indeholder en lille digital enhed , der læser lille plastic strips , hvorpå en diabetiker placerer en meget lille del af deres eget blod til at teste for glukose . Måleren tester glukose niveau og giver oplysninger til brugeren om , hvorvidt den glukose i blodet er på et niveau, der er høj , lav eller normal . Hvis blodsukkeret er for lavt , så sygeplejersken skal give diabetes en lille slik eller lidt appelsin juice , mens et højt blodsukker kan nødvendiggøre en større insulin injektion .

3 .
Lav en menu af måltider i forvejen , der er egnet til en diabetiker . Byg menuen fra et sæt af diabetisk opskrifter erhvervet over tid . For eksempel , typisk diabetikere kan ikke have ren kage , men kan have sukker-fri kage i små mængder ( store mængder af sukker-fri kage er for rig på kulhydrater for en diabetiker ) . Fodring en diabetiker er meget enklere , hvis man har passende opskrifter på forhånd . Generelt er noget rig på kulhydrater ikke er egnet til en diabetiker .
4 .
Tilskynde diabetisk til at tage personligt ansvar for deres tilstand . For eksempel er det i første omgang foruroligende for en diabetiker at injicere sig med insulin før et måltid , men med den konstante opmærksomhed og støtte fra en sygeplejerske fortrolig med proceduren , vil den diabetiske sidste ende har tillid til at gøre det på egen hånd uden frygt . Tilsvarende kan en diabetiker i første omgang afskrækket af deres pludselige manglende evne til at svælge i sukkerholdige fødevarer , men den medfølelse og støtte fra en person sygepleje dem kan hjælpe dem med at overvinde deres problemer .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------