Position: sygdoms > 9 >

naturlig behandling af bændelorm

   Bændelorm lever i tarmen skrifter af mennesker og dyr . Den mest almindelige måde at få bændelorm er ved at spise fødevarer eller drikkevand , der er forurenet med den faktiske bændelormen eller larver . Bændelorm kan behandles effektivt på mange måder , herunder flere naturlige metoder . Se , dog skal du sørge for at konsultere din læge , inden du forsøger naturopatisk retsmidler derhjemme

Fakta


Bændelorm er meget lange og kan måle op til 50 meter lange hos voksne mennesker . I visse tilfælde kan de overleve så længe som 20 år i en menneskelig krop og lægger sig til væggene i tarmene . I andre tilfælde kan de passerer igennem og ud i kroppen gennem afføringen . En dværg bændelorm kan leve fra æg til larve til voksen bændelorm-sin fuldstændige livscyklus-. i en vært

Urter


Malurt er en urt , der har en lang tradition for at behandle tarmparasitter . Det svækker parasittens membraner , da det indeholder sesquiterpene lactoner . Andre urter såsom lakridsrod , skumfidus og Agermåne også kan bruges til at behandle bændelorm , fordi det understøtter immunsystemet og arbejder for at holde fordøjelseskanalen glat . Disse urter støtte kroppens funktion til at skille sig af bændelorm . Visse homøopatiske midler såsom Cina og Chamomilla er gavnlig for at fremme den rette funktion i fordøjelseskanalen , som hjælper med at holde kroppen parasit-frie .

Frugt


Anti-parasitære enzymer findes i ananas , tranebær og papaya . En naturlig måde at dræbe bændelorm er at faste på rå ananas i tre dage . Den granatæble træet er nyttig i at ødelægge indvoldsorm , fordi roden og stængler har anthelmintiske egenskaber , der er stærkt giftige for bændelorm . Voksne bør gives frisk bark i intervaller på en time , tre gange om dagen, i mængder på 90 til 180 ml . Børn bør gives doser på 30 til 60 ml .

Forebyggelse

Der er flere måder at hjælpe med at forhindre indtagelse bændelorm . Det er vigtigt at vaske dine hænder med en desinficerende eller sæbe efter toiletbesøg , håndtering mad eller spiser . Korrekt bortskaffelse af menneskers og dyrs afføring er nødvendig for at eliminere eksponeringen af bændelorm til husdyr . At dræbe bændelorm og larver , bør kød være kogt ved en temperatur på 125 grader Fahrenheit . Når frysning kød , bør det fryses i 12 timer og fisk i 24 timer. Rå eller utilstrækkeligt gennemvarmet oksekød , svinekød eller fisk bør også undgås .

Symptomer

Ofte er der ingen symptomer forbundet med bændelorm . Symptomer, der kan opstå med tarm -infektion kan omfatte svaghed , appetitløshed , kvalme , mavesmerter , vægttab , tab af appetit , diarré og utilstrækkelig absorption af næringsstoffer . Organ-og vævsskader kan opstå , når bændelormen har rejst ud af tarmene og dannede cyster på andre væv . Dette anses for en invasiv infektion og symptomer kan omfatte anfald , feber , allergisk reaktion over for larver , cystisk klumper og bakterielle infektioner .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------