Position: sygdoms > 9 >

rolle reumatolog

   Reumatologer spille flere roller i at diagnosticere , behandle og uddanne patienter med reumatiske sygdomme . Disse erfarne fagfolk , omhyggeligt uddannet og certificeret gennem den amerikanske bestyrelse for Intern Medicin , arbejder ikke kun som behandlere men også som sundhed fortalere i samfundet , der søger bedre måder at behandle reumatiske sygdomme og hjælpe guide statslige og Fællesskabets bestræbelser på at forbedre patienternes kvalitet . livets

Definition


Den American College of Rheumatology definerer en reumatolog som en specialist i behandling af reumatiske sygdomme . Reumatiske sygdomme omfatter ikke blot reumatoid arthritis , men over 100 andre typer af muskuloskeletale problemer såsom gigt , osteoporose , senebetændelse og rygsmerter . En reumatolog kan virke som en børnelæge eller som en internist . Reumatologer kan også udføre forskning for at forbedre de nuværende behandlinger til disse lidelser .

Behandling


reumatolog vurdere patientens behov på forskellige niveauer , ifølge Dr. David Mandel . De undersøger leddene at afgøre, om de kan kræve ortopædisk kirurgi eller andre korrigerende teknikker , og om problemet er isoleret eller omfatter andre kropsdele også. De har også vurdere patientens behov for eventuelle indlæggelse eller forvaltes pleje . Reumatologer undersøgelse patienternes journaler og lab tests og samtidig vurdere deres evne til at drage omsorg for sig selv . Om nødvendigt vil reumatologer også henvise patienter til andre former for speciallæger.

Uddannelse


Patienterne får detaljerede oplysninger og rådgivning fra reumatologer om at undgå handicap , håndtering kroniske helbredsproblemer , tage medicin , og forbedre deres livskvalitet gennem rehabilitering og smart sundhed praksis . Reumatologer også uddanne familiemedlemmer om, hvordan man hjælper en elsket med disse spørgsmål. På det bredere plan , tjene reumatologer som fortalere for mennesker med reumatiske sygdomme i samfundet og med lovgivere .

Uddannelse

reumatolog skal gennemgå en omfattende uddannelse for at opnå de nødvendige færdigheder til praksis reumatologi . Ud over at udfylde et standard fire år Bachelor of Science program , tilbringer håbefulde reumatologer ekstra år tjener en lægeuddannelse. De skal derefter udfylde en periode som en udlænding på en medicinsk institution samt et stipendium program i reumatologi . Efter afslutningen af disse strenge undervisning og uddannelse , kan de så tjene en bestyrelse certificering at blive reumatologer .

Miljøer

reumatolog kan arbejde i et af en række medicinske miljøer . Nogle vil måske se en stor mængde af patienter i fysisk genoptræning , hospitaler eller kirurgiske centre , mens andre måske foretrækker at arbejde i en mere intim indstilling såsom læger kontorer eller private klinik . Reumatologer kan også besøge andre faciliteter til samarbejde med andre sundhedsprofessionelle i udarbejdelsen af holistisk pleje strategier for patienterne.
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------