Position: sygdoms > 9 >

tatovering blæk allergibehandling

   Tatoveringer er en populær form for kropsforandringer. De er skabt ved at indsprøjte blæk under huden , og mens de kan se smukke , er udenlandsk materiale , der indføres i kroppen , hvilket øger risikoen for en infektion eller en allergisk reaktion

Skin Reaktioner Tatoveringer


Processen med at få tatoveret er irriterende for hud, da det er ved at blive punkteret hundredvis af gange af en nål , som deponerer blæk i det øverste lag i dermis i sit kølvand . Akut inflammatorisk reaktion er en forventet bivirkning af tatovering processen . Det område af huden i og omkring tatovering bliver rød og opsvulmet , men at reaktionen går væk efter 2-3 uger.

Allergiske reaktioner på tatoveringer


Tattoo pigment er den største synder , der udløser en allergisk reaktion . Røde pigment er den mest almindelige pigment forbundet med allergiske reaktioner . Der er to typer af allergiske reaktioner i forbindelse med tatoveringer : Den ene er allergisk kontakteksem og den anden er fotoallergisk dermatitis . De reaktioner kan fremstå som en betændt rødt udslæt , og huden kan undertiden blive skællende og skællet . Allergiske reaktioner kan ske lige efter tatovering er færdig , eller år senere .

behandling af allergiske reaktioner på tatoveringer


De fleste reaktioner på tatoveringer er forholdsvis små og ikke kræver lægehjælp . Anvendelser af aloe vera eller specialprodukter lavet til tatoveringer kan hjælpe med at lindre ubehaget ved reaktionen . For reaktioner , der er mere alvorlige og ubehagelige , Benadryl kan bruges , eller medicin ordineret af en hudlæge , som anabolske steroider, kan anvendes til at reducere inflammation . Sjældent kan alvorlige reaktioner , såsom anafylaktisk chok , ske på det tidspunkt tatovering bliver anvendt , og i disse tilfælde bør behandlingen gives med det samme af en medicinsk uddannet

Folk , der bør undgå at få en tatovering

Kom . en tatovering kan være en god måde at udtrykke individualitet , men der er nogle mennesker, der burde være forsigtig med at få en tatovering eller bør undgå at få en helt . Det er vigtigt for alle, der overvejer at få en tatovering til at vide , hvad de får. Folk med følsom hud eller allergi over for nogle metaller brug for at vide hvad der er i tatovering blæk kunstneren vil bruge . Enhver, der har en historie af alvorlige allergiske reaktioner over for metaller eller enhver anden ingrediens , der måtte være indeholdt i tatovering blæk bør undgå at få en tatovering , eller skulle finde en kunstner , der bruger allergivenlige pigmenter .

mindske risikoen for allergiske reaktioner

Når tatoveringen er færdig , er det afgørende , at efterbehandlingen omhyggeligt følges . Når tatovør fuldender tatovering , vil han vaske området med en opløsning af troldnød , før du anvender en bandage . Efter flere timer bandage kan fjernes . Tatovering skal vaskes grundigt med varmt vand og sæbe , og tørres . Derefter salve skal anvendes til at hjælpe med helingsprocessen . At sikre , at tatoveringen er rene og holdes fugtig vil hjælpe det helbrede rent og reducerer risikoen for en allergisk reaktion .

Allergi Ikke relateret til Ink

I den helbredende tid efter en tatovering , nogle mennesker oplever hvad der virker som kunne være en reaktion på blæk i tatovering . Sommetider reaktionen er relateret til efterbehandling salver , sæber eller cremer , der anvendes . Enhver, der oplever problemer med deres tatovering , som det er helbredende , bør kontakte deres kunstner , der kan have forslag til at lette ubehag . En hudlæge bør høres , hvis reaktionen ikke går væk eller bliver værre .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------