Position: sygdoms > 9 >

Internet & video spil afhængighed

   Videospil og Internet afhængighed er to trængsler , der påvirker folk i alle aldre og baggrunde . Selvom det ikke er anerkendt som en officiel lidelse af American Medical Association , afhængighed af videospil og internettet er blevet undersøgt af afhængighed specialister , og tilstanden behandles på samme måde til mere " traditionelle " misbrugsproblemer såsom narkotika og alkohol . Efterhånden som Internettet bliver mere avancerede og spil komme op med flere interaktive muligheder for at engagere spilleren , disse misbrugsproblemer vil sandsynligvis fortsat forekommer i mange år.

Stats


Den " Washington Post " rapporterede en undersøgelse, der blev foretaget af Stanford University forskere , hvor 2500 voksne blev adspurgt via telefon . Ca. 6 procent af de adspurgte personer rapporterede , at deres relationer havde lidt betydeligt på grund af overdreven brug af internettet. Cirka 9 procent sagde , at de forsøgte at skjule deres ikke-væsentlige brugen af internet , mens 4 procent hævdede, at de var optaget af internettet , selv når de ikke var online . MyAddiction. com rapporterer, at 8,5 procent af unge voksne i alderen 8 til 18 muligvis er afhængige af videospil .

Årsager


Mange mennesker udvikler vanedannende tendenser i retning af Internet og videospil , fordi de er deprimerede eller føler dig overvældet i deres daglige liv . Mens spil og websteder kan give en kort flugt for almindelige mennesker , vanedannende personligheder begynder at kræve af disse aktiviteter til at undertrykke angst og at flygte fra daglige ansvar . Spil og online relationer fyldes op til lavt selvværd , at misbrugere ofte lider af .

Symptomer


Internet og gaming narkomaner vil ofte begynde at lyve om og skjule deres aktiviteter fra venner og familiemedlemmer , og de vil trække sig tilbage længere væk fra ansvar og forholdet til fordel for deres gaming aktiviteter . De kan ofte bliver deprimerede og humørsyg , når de ikke spiller spil eller surfe på internettet.

Forebyggelse

Nøglen til at forhindre disse vanedannende adfærd fra formning , er at begrænse mængden af tid på at spille spil eller surfe på internettet om dagen, og også har andre aktiviteter i dit liv, du kan fokusere på og nyde . Forbedring af selvværd gennem social interaktion og udøvelse af andre hobbyer kan reducere livet stress og derfor gøre internettet og videospil mindre vigtige, da undslippe mekanismer .

Behandling

Behandling programmer til internet og videospil afhængighed har udviklet ligner andre afhængighed programmer i , at en terapeut arbejder med patienten i et unikt og en gruppe format for at drøfte de underliggende psykologiske årsager til afhængighed, og til at sammensætte en plan for , hvordan man bedre håndtere stress uden at vende tilbage tilbage til vanedannende adfærd . Gaming narkomaner så nødt til at stoppe med at spille spil helt mens internettet narkomaner nødvendigheden af at begrænse deres brug til kun de væsentlige aktiviteter, der kræves for deres job eller familie forbindelser via e-mail .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------