Position: sygdoms > 9 >

Listen af hjælpemidler

   Den Bedre adgang til hjælpemidler til personer med handicap fra 1998 definerer hjælpemidler og yder teknisk bistand og støtte til stater til at udvikle hjælpemidler initiativer . Hjælpemidler bruges til at fjerne hindringerne for uafhængighed for mennesker med handicap og kan omfatte elementer såsom høreapparater eller stemmestyrede kørestole . Teknologiske hjælpemidler hjælper mennesker med handicap på områder som uddannelse , beskæftigelse , uafhængighed , socialisering og brug af teknologier som computere og telefoner .

forstørrende Kommunikation


forstørrende og alternativ kommunikation ( ACC ) anvendes til kommunikation af mennesker med tale- hindringer . Støttede ACC bruger hjælpemidler som tale genererer udstyr ( SGD ) , som producerer syntetisk tale . Også benævnt voice output kommunikation støtte ( erhvervs ) , bruger SGD symboler , herunder ord og bogstaver , til at generere meddelelser og kan programmeres på forskellige sprog .

Tale synthesizere


Tale synthesizere arbejde med computer -software og -skærm læsere . Talesyntese , eller tekst-til-tale -systemer, er programmeret med de grammatiske regler og fonemer af et sprog og skærmlæsersoftwaren er føjet til en computers hukommelse . Den skærmlæser styres af bruger-genereret eller automatisk kommandoer til at læse tekst og til at udføre andre funktioner , herunder søgning efter tekst , der beskriver markøren og læsning kan downloades bøger . Skærmlæsere kan omfatte skærmforstørrere at forstørre tekst .

Computer forstørrelsesprogram


Forstørrelse produkter hjælper med at læse computerskærme . Tilgængeligheden guiden i edb- styresystemer justerer skærmopløsning , grafik og lyd til at hjælpe lav-vision brugere , men forstørrelsesprogram software programmer giver flere muligheder og er i stand til meget stor forstørrelse af udvalgte områder eller af alle elementer på skærmen .

Tele-skrivemaskiner til brug af telefon

Den tele-skrivemaskine , eller TTY , bruges af døve og svært hørehæmmede til at tale i telefon . TTY er en lille tastatur med en tekst vindue , der er sluttet til en telefonlinje for at sende og modtage tekst som syntetisk stemme . Formidlingscentre brug operatører med ttyS at lette kommunikationen mellem mennesker med ttyS og dem uden . TTY er ofte omtalt som en TTD , eller telekommunikation enheden for døve .

Uddannelse Produkter

Børn og voksne deltager i klasseværelser ved hjælp af teknologiske hjælpemidler såsom automatisk side drejergruppen, taler glober , taler regnemaskiner og kalendere , taler skrive instruktion og taler tekstbehandlere .

Hjem Produkter

Personlig pleje produkter og mindre apparater bruger afbrydere eller specielle montage at give mulighed for en-hånds brug . Flimrende lys alarmere døve ringen dørklokker . Lukket billedtekster giver den blinde for at nyde tv og video . Voice-aktivering systemer gør det muligt for handicappede at udføre mange opgaver i hjemmet .

Mobilitet Produkter

bip eller taler trafiklys og taler håndholdte GPS -systemer hjælpe blinde til at sikkert forblive mobil . Kørestole er lavet til at rumme mennesker med forskellige behov og forskellige niveauer af evner , fra vogne og scootere til kørestole , der drives med armen eller en finger , eller at tillade brugeren at stå op eller læne sig tilbage .

Braille Produkter

punktskrift brugere har mange produkter ud over de Braille uret at vælge imellem: keyboards med Bluetooth , note tagere , prægemaskiner til trykning og oversættere , scannere og opdateres skærme .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------