Position: sygdoms > 9 >

hjemmelavet hostesaft

  Brug hjemmelavet hostesaft skabt af naturlige ingredienser til at lindre en hoste uden at lide af den almindelige bivirkninger af over -the-counter hoste retsmidler , såsom døsighed . Undersøgelser viser effektiviteten af nogle af disse hjemmelavede hoste sirup , ifølge Mayo Clinic . Prøv en nem at bruge , billig metode til hurtig lindring næste gang du eller et familiemedlem kommer ned med en hoste . Vælge mellem en række af hjemmelavet hoste sirup efter de ingredienser, du har på hånden . Husk , at en vedvarende eller kronisk hoste kræver vurdering af en sundhedsperson at udelukke mere alvorlige sygdomme .

Du skal bruge: .
Honey
Majssirup .
Æble cider eddike .
Cayenne peber .

Stødt ingefær .
Te.

Hoste Sirup


1 .
Prøv et par teskefulde af honning til at lindre hoste . Mennesker har brugt honning som ondt i halsen middel mod generationer . En nylig undersøgelse af børn med øvre luftvejsinfektioner tyder på, at honning har lignende løfte som en hostestillende middel , som rapporteret af Mayo Clinic . Denne undersøgelse fandt honning lige så effektive i at undertrykke en hoste som en almindelig over -the-counter hoste afhjælpe . Tag 2 tsk . af honning efter behov i løbet af dagen for at reducere hoste og lindre halsen væv .

2 .
Mange hjemmelavet hoste sirup indeholde honning som en grundlæggende ingrediens. Opret en sådan sirup , som beskrevet i " Herbally venlig " af Penny C. Royal ved at blande 1 spsk . hver af vand og honning med 2 spsk . af æble cider eddike . Tilføj 1 /4 tsk . hver af cayenne peber og stødt ingefær . Tag 1 tsk . af sirup , som er nødvendig for at lindre hoste .
3 .
Bland 1 /2 tsk . citron med 1 /2 tsk . honning til at skabe en enkel og effektiv hjemmelavet hostesaft . Eksperimentér ved at erstatte honning med majssirup , som det foreslås i nogle versioner af denne opskrift .

Yderligere Home Retsmidler1 .
Drikke varme drikke til at lindre irritation . Vælg limonade , æble cider eller te til at undertrykke en hoste . Tilsættes 1 tsk . af honning på at øge effektiviteten .
2 .
gurgle med varmt saltvand . Brug denne hjemmelavet hoste afhjælpe flere gange i løbet af dagen for at lindre ondt i halsen og hoste , som foreslået af Mayo Clinic .
3 .
Ud over at tage din hjemmelavede hostesaft , tilføre fugt til luften med en luftfugter eller vaporizer . Opretholde varme og fugtige forhold til at løsne slim og mindske trængslen og hoste .

gode råd og advarsler


 • Hoste rydder slim fra luftvejene , så overvejer at forlade en hoste alene medmindre det er alvorligt nok til at forårsage søvnforstyrrelser eller smerter .
 • Undgå irriterende såsom rygning og kemikalier , som kan forværre en hoste .
 • Honey forårsager botulisme , en type madforgiftning , hos spædbørn mindre end et år . Aldrig give enhver vare indeholdende honning til børn i denne alder .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------