Position: sygdoms > 9 >

hvad er årsagerne til grænseoverskridende øjet ?

   Instituttet af American Academy of Oftalmologi siger , at ud af hver 100 voksne , mellem tre og fire har krydset øjne . Cross øjet , lægeligt kendt som skelen , er en tilstand, hvor den berørte person ikke er i stand til at fokusere ene eller begge øjne ligeud på samme tid . Krydset øjne kan vende indad eller udad . De kan krydse kontinuerligt eller fokusere normalt , medmindre en stimulus udløser dem at passere .

barndom


Spædbørn , hvis øjne har ikke udviklet endnu kan have krydset øjne . Denne betingelse er meget almindeligt og børn med pårørende er berørt af skelen har en højere risiko for at få krydset øjne . Ifølge den Optometrister Network , har 77 procent af nyfødte øjne , der ikke tilslutter lige ved fødslen . De fleste af disse børns øjne vil begynde at tilpasse normalt som de udvikler .

medfødt tilstand eller Childhood Development


Nogle nyfødte øjne kors i livmoderen . Betingelsen om, at resultaterne er differentieret fra normal infantil karakteristika ved det faktum, at barnets øjne ikke rette som hun udvikler sig . Børn, hvis vision eller muskelkontrol ikke udvikler normalt kan også udvikle krydsede øjne .

Brain betingelser


Krydset øjne kan opstå, når hjernen ikke er i stand til korrekt styre øjet muskler . Hvis hjernen ikke fortolker signaler fra øjne korrekt, kan dette også resultere i krydsede øjne .

Fremsyn

Fremsyn , også kendt som langsynethed , er en vision lidelse , der får øjnene til at fokusere på et punkt i afstand . Som et resultat , kan fremsynede folk ser godt på afstand , men har svært ved at fokusere på tættere punkter . Indsats for at belaste for at fokusere kan forårsage øjne til korset. Denne betingelse kan rettes med briller .

Anatomisk Årsager

Krydset øjne kan opstå, hvis en eller flere af musklerne omkring øjnene er stram , eller hvis en af disse muskler er stærkere eller svagere end de andre. En anden potentiel anatomiske årsag til krydset øjne er nerveskader . Der er tre nerver forbundet med øjet muskler . Hvis der sker skade på en af disse nerver , kan krydse øje resultat . Muskulær ubalancer kan behandles med kirurgi .

bivirkning af sygdom

Krydset øjne kan resultatet som en bivirkning af en anden sygdom . Cross øjet kan udvikle følgende øjet kirurgi , såsom grå stær operation . Diabetes kan også være en indirekte årsag til krydset øjne på grund af dårlig blodcirkulation , at nogle diabetes patienter oplever . Krydset øjne kan også være en bivirkning af forhold, der påvirker hjernen eller øjnene . Disse omfatter hjernetumorer og Down 's syndrom .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------