Position: sygdoms > 9 >

hvad er de behandlinger af æg allergi ?

   Egg allergi er en af de mest almindelige former for fødevareallergi , især hos små børn , som typisk vokser æg allergi , når de er 5 år . De fleste mennesker med æg allergi påvirkes kun af æggehvider , selvom nogle mennesker reagerer på æggeblommer . Diagnosticere for denne allergi sker gennem huden eller blodprøver på en allergolog kontor .

Forhindring


De mest succesrige behandling af æg allergi er at undgå enhver kontakt med æg . Fordi æg indgår i mange produkter , der ikke specifikt liste æg i ingredienser , er det vigtigt at lære at læse ernæring etiketter og genkende ægprodukter . Nogle æg indeholder ingredienser omfatter globulin , livetin , albumin , ovovitellin og phosvitin . Fødevarer toppings såsom Cæsar salat dressing og remoulade også indeholder æg . Selv drikkevarer , såsom vin , lejlighedsvis indeholde æg . Du kan også vælge at arbejde med en diætist eller ernæringsekspert til at skabe menuplaner og drøfte spise muligheder .

Antihistaminer


Antihistaminer er stoffer designet til at reducere symptomerne på en allergi . Nogle allergikere anbefaler , at deres patienter en daglig antihistamin , såsom Claritin eller Allegra , for at undgå allergiske reaktioner , før de opstår . Andre allergi patienter vælger at tage en hurtigt virkende antihistamin , såsom Benedryl , efter udsættelse for allergenet . Antihistaminer kan reducere symptomerne på et æg allergi , men vil ikke helbrede allergi selv .

Epinefrin


Den mest alvorlige form for en allergisk reaktion er anafylaksi . Symptomer på en anafylaktisk reaktion omfatter svimmelhed , opkastning , følelse af varme , åndedrætsbesvær og bevidstløshed . Anafylaksi skal behandles omgående med en indsprøjtning af adrenalin kaldes adrenalin . Hvis du lider af en alvorlig æg allergi , kan Deres læge ordinere en adrenalin autoinjektor ( med handelsnavne som EpiPen , Anapen og Twinject ) for dig at bære og administrere i tilfælde af en nødsituation .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------