Position: sygdoms > 9 >

hvad er fordelene ved hårdkogte æg til menstruationssmerter ?

   Der er mange måder at lindre smerter og kramper , der kommer med en kvindes menstruationscyklus . Nogle af disse er af tvivlsom oprindelse og andre kan være videnskabeligt bevist. , Mens man spiser hårdkogte æg som en måde at lindre menstruationssmerter kan synes langt ude , er der tyder på , at biotin , fandt en vitamin i æg , kan støtten i relief af muskelkramper , herunder fælles menstruationskramper .

Hvad er Biotin ?


Oprindeligt kendt som vitamin H , biotin er en kompleks B-vitamin først opdaget i 1940'erne , at støtte primært i udviklingen af sunde celler , hjælper metabolisere sukker , syntetisere fedtsyrer og understøtter en sund nervesystem funktion . Biotin findes i kosmetik og hudplejeprodukter på grund af sin celle-styrke egenskaber , oftest for at styrke negle og hår .

Biotin-Rich Foods


Den Federal Drug Administration har ikke fastlagt et anbefalet dagligt tilskud af biotin , fordi biotin mangel er ikke typisk findes i raske voksne . Biotin kosttilskud er til rådighed , men en kost rig på biotin er oftere anbefales . Vitamin findes i mange fødevarer , herunder mange næringsrige grøntsager som blomkål , gulerødder og tomater , bladgrøntsager , både ko og gedemælk mejeriprodukter mørke bær , såsom hindbær , lever og æg , især æggeblommer <. h2 > Biotin i Æg
Æggeblomme er en af de mest biotin -koncentreret fødevarer til rådighed . Æggehvider , på den anden side , indeholder avidin , et enzym , der rent faktisk hæmmer biotin optagelse i blodet . Avidin er mest udbredt i rå æggehvider , men dens styrke aftager som de hvide er kogt . Da ægget hvide er mere grundigt kogt , jo mere avidin mister sin biotin-bindende egenskaber . Den største mængde biotin optages i kroppen gennem æg, der er kogt så længe som muligt . hårdkogte æg

hårdkogte æg og menstruationssmerter

Menstruationskramper , kramper som produceres, når væggene af livmoderen kontrakten som en måde at støtte i at udgyde sin foring , er ofte behandlet af traditionelle over -the-counter muskelrelaksantia såsom ibuprofen eller acetaminophen . På grund af biotin 's evne til at opretholde en korrekt niveau af prostaglandiner , og til at nedbryde fedtsyrer , også det virker som et muskelafslappende middel . Derfor , hårdkogte æg , de rige i biotin , er en ideel føde til naturlig behandling af disse fælles menstruationssmerter .

Biotin Beyond the Cramps

Fordi biotin spiller sådan en aktiv rolle i at fremme en sund celle vækst, Forbruget af hårdkogte æg kan støtte i relief af mere end blot menstruationskramper . Optimale niveauer af biotin i kroppen kan behandle symptomerne på både endometriose , den smertelige ophobning af uterus celler uden for livmoderen , og Candida , eller gær infektion , som følge af biotin 's evne til at hæmme gær vækst i kroppen .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------